سوال در مورد دیتا بایندینگ؟(فوری)

aghanaser

Member
سلام دوستان ببخشید اگه با سوالهای زیاد من کلافه شدید.من یه مشکلی دارم. با asp.net(c#)d یک برنامه وبلاگ نوشتم که خیلی ساده است و از detail view برای نمایش بانک اطلاعاتیم استفاده می کنم که تمپلیت اون را ادیت کردم و عمل دیتابایندینگ را انجام دادم ولی مشکل من اینه که مجبورم از حالت پیجینگ استفاده کنم وبرای هر مطلب ارسالی یک صفحه ایجاد میشه چطور می تونم یک گرید و یو داشته باشم که مطالبم عین وبلاگ های بلوگفا توش trace بشه و یک سوال دیگه اینکه چطور میتونم وقتی تو صفحه مدیریت خودم از طریق همین details view مطلبی را اینسرت می کنم این مطلب در گرید و یو اولین مطلب بشه ؟(مطلب جدید)

سلام .
دوست من امیدوارم مثال زیر بتونه ایده باشه برای اینکه بتوانید مشکل را حل کنید .

راحت ترین و سریع ترین کار رو پیشنهاد کردم . اگر سوال داشتید بفرمایید .

موفق باشید و پیروز.

مشاهده پیوست Blog Test.rar

aghanaser

Member
سلام .ببخشید یه سوال داشتم :من برای نمایش بانک اطلاعاتیم از یگ grid view استفاده کردم و fields اون را روی template طراحی شده گذاشته و خاصیت paging را بهش اضافه کردم.حالا توی منوی properteis توی قسمت page index چی می تونم بنویسم تا همیشه آخرین صفحه را نشان بده ؟(صفحات من محدود نیست که مثلا بنویسم صفحه ی دو و اینکه جدید ترین اطلاعات ورودی به صفحات آخر میره..در ضمن من خیلی هم به کدهای #c وارد نیستم به خاطر همین نتونستم برای ترتیب اطلاعات از مثال بالا استفاده کنم...)

دوست عزیز خواصیت sorting را در data sourc تنظیم کنید .

بطور مثال آخر کد سلکت خود باید

PHP:
ORDER BY "column-list" [ASC | DESC]

که در اینجا شما نیاز به DESC دارید .
به کد بالا بیشتر دقت نمایید . در کد این مورد آورده شده است .
در صورت اشکال بفرمایید . حتما مشکل رو برطرف می کنیم دوست من .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا