سوال در مورد داپلیکت گرفتن از جسم در حالت اینستنس

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد داپلیکت گرفتن از جسم
وقتی با گزینه داپلیکت اسپیشال و روی حالت اینستنس از جسممون کپی میگیریم اگر بخوایم این حالت بین دو جسم از بین بره باید چیکار کنیم ؟
هیستوریشو پاک میکنم و اثری نداره و بازم هر عملی روی جسم اول اعمال بشه روی جسم کپی شده هم صورت میگیره . ممنون میشم راهنمایی کنید

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
توی نت کمی گشتم یکی از راه هاش رو combine کردن و بعد separate کردن جسممون عنوان کرده دوستان راه دیگری هم بلد بودن ممنون میشم ازشون .

.:. soroosh .:.

Active Member
کلا یکی از راه های رفع همه مشکلات تو مایا همین کمباین کردن و سپریت کردنه :d
اما یه راه دیگه هم دارین اینه که یه داپلیکیت معمولی از یکی از آبجکت ها بگیرین، این آبجکت جدید دیگه به اون آبجکت های قبلی وصل نیست و میتونین یکی از اون آبجکت های قبلی را پاک کنین. ( راه های ابتکاری کلا باید به خرج بدیم در این مواقع )

سلام
خب دوست عزیز ابتدا به ساکن که میخواین duplicate کنین نوع تکسیر رو بذارین رو کپی!
تو تنظیماتش هست

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
دوست خوب منظور من بعد از انجام این کار بود !
یوقتی هست شما نیاز دارید که چند آبجکت با هم رابطه داشته باشن و در حالت اینستنس کپی میگیرید و در ادامه کار میخواید این حالت از بین بره .

CG-Student

Member
برای این موارد که مبخواین رابطه داشته باشن میتونید mirror بگیرید و بعد وقتی از دستور lattice استفاده می کردم رابطه بینشون کلا حذف میشد . این موارد ابتکاری که سروش جان مبگه همینه . حالانمی دونم دستور lattice باگ داره یا کلا ساختار دستورش اینجوریه بعد ویرایش توسط این دستور رابطه قطع میشه .
من در حال حاضر یادم نیست شابد delete history برا mirror کار کنه !

برای این موارد که مبخواین رابطه داشته باشن میتونید mirror بگیرید و بعد وقتی از دستور lattice استفاده می کردم رابطه بینشون کلا حذف میشد . این موارد ابتکاری که سروش جان مبگه همینه . حالانمی دونم دستور lattice باگ داره یا کلا ساختار دستورش اینجوریه بعد ویرایش توسط این دستور رابطه قطع میشه .
من در حال حاضر یادم نیست شابد delete history برا mirror کار کنه !

سلام دوباره
کار میکنه عزیز، میتونید history رو از بین ببرید
اما در مورد مشکل اصلی حق با اساتیده، combine کردن جواب میده

جدیدترین ارسال ها

بالا