سوال در مورد دايركتور در سون

Siamak_Mohajery

New Member
سلام به همه دوستان سوالي داشتم پروژه هاي ساخته شده با Director2004 مشكل اجرا در ويندوز سون و ويستا رو ندارند؟ يا بايد حتما از 11 استفاده كرد؟

سلام
چون توابع دسترسی در ویندوز سون با ویندوز ایکس پی متفاوته اگر پروژه شما نیاز با ادمین نداشته باشه فرقی نمی کنه با چه نسخه ای دایرکتور باشه.

موفق باشید.

Siamak_Mohajery

New Member
ممنون از شما حالا كاملا اطمينان داريد ديگه؟ چون من يه پروژه وقت گير رو ميخوام انجام بدم ويندوز سون هم ندارم فردا درست نكنيم كار نكنه رو سون؟! از 11 استفاده نميكنم به خاطر سنگيني و مشكلاتش با فارسي و غيره ممنون ميشم پاسخ قطعي بديد در ضمن فايل آموزشي هست

دوست عزیز من نمی دونم برنامه شما چیه که بخوام ضمانتی رو بکنم.
در حالت عادی دایرکتور ام ایکس در ویندوز 7 کار می کنه

گذشته از اینها وقتی شما می خوای یه پروژه سنگین کار کنی و نسبت بهش هم حساسیت داری بهتر نیست ویندوز 7 رو هم نصب کنی که خیالت راحت باشه.

ps2

Member
در حالت عادی دایکتور mx و 2044 با ویندوز 7 مشکل نداره ، اما اگر میخوای از اکتیو ایکس استفاده کنی و برنامت نیاز بخ دست رسی به ریجستری داره و سخت افزارهایی مثل پرینتر کار میکنه بهتر تو ویندوز 7 نوشته بشه .

درضمن مشکل دایرکتور 11 با فارسی بسیار کمتره تا ورژن های دیگه

smmousazadeh

Well-Known Member
من فقط به یه مشکل برخوردم . اونم در ایکون بود.
وقتی یه ایکون رو به برنامه میدادم تو ویستا یا سون نمی تونه همه حالاتش رو درست نمایش بده؟ کسی از دوستان به این مشکل برخورده یا تونسته حلش کنه

ps2

Member
یک ایکون 256*256 توی ویستا یا سون بساز مشکلت حله ، اگه برنامه ایکون ساز نداری برام ایکنت رو پیام خصوصی کنت تا ردیفش کنم

smmousazadeh

Well-Known Member
مشکل سر نمایش ایکون هست و گر نه با برنامه axialis ایکون ساختم.نمی دونم چرا بد نمایش میده و ایکونها حالت بلور دارن ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا