سوال در مورد دانلود كامل سايت

anti-life

Active Member
يگم ما خيلي از برنامه هايي داريم كه ميگن كل سايت رو دانلود ميكنن ....

خوب حالا سوال من اينكه ادم اگه كل يه سايتي كه فيلم رو به صورت آنلاين ميفروشه رو اگه دانلود كنيم ميشه سورس فيلم رو پاتك رفت .....

MrMohi

Active Member
نه . چون تو این موارد سورس سایت اصلا بدرد نمیخوره . باید سایتت روی سرور شناخته بشه تا اجازه بده . لینک سایتی هم که دستکاری بشه رو سرور قبول نمیکنه . تو اینجور موارد سورس سایت بدرد نمیخوره . باید دیتا بیسی رو که سرویس میده رو پیدا کرد و هکش کرد . اونوقت میشه کاری کرد

anti-life

Active Member
اقا پايين اكابر بگو نميشه .... چرا ميري دور ميدي ادم رو اخر ميگي نه ......

اقا من گير دادم ميگم نشد نداره ..... اصلا كه اينطور شد با NOTE PAD ميرم سايت هك ميكنم .... خوبه تا ديتا بيس رو بدست بيارم :دي

MrMohi

Active Member
گفتم که با سورس سایت نمیتونی کاری کنی . دیتابیس رو که تو سورس سایت جاسازی نکردن . بزار بهت بگم چیکار میکنن . با یه سری نرم افزارها میان آی پی سایت رو کنترل میکنن درخواست هایی که به سایت میشه رو بررسی میکنن که این بسته ها به کجا میره . مثلا ممکنه صد نفر بیان روی قسمت خرید سایت کلیک کنن و هیچکدومشون خرید نکنن . ولی یه نفر میاد کلیک میکنه و خرید میکنه . هکر میاد بسته ارسالی از اون طرفی که خرید کرده رو ردیابی میکنه که کجا میره (که داره میره طرف دیتا بیس تا پذیرفته شه) و دیتابیس رو به این ترتیباتی که گفتم پیدا میکنه و به یه ترتیبات دیگه ای هک میکنه و سورس اصلی رو گیر میاره . حالا میتونه هر چی فیلم و شو و آهنگ یا نرم فزار یا... رو بریزه رو سیستم خودش یا هر جای دیگه که میخواد و کنترل سرور رو کاملا بگیره تو دستش . یا حتی سرور رو دان کنه

anti-life

Active Member
د ميگم اينقد اوس نيستيم بابا :دي رو هواست باشه كه هميشه براي شوخي هست .........

ميدونم منظورت چيه عزيزم ولي من ميگم كه اين ديتا بيس بلاخره يه لينك دانلود رو بهت ميده و رديابي كردن اون با اين برنامه هايي كه سايت رو دانلود ميكنن امكان پذير هست يا نه ....... كه شد نه ....

چرا خوب ميزني ...... :گردالي

Peyman-Pop

Active Member
نه آنتی‌ امکان پذیر نیست .

وقتی‌ امکان دسترسی‌ تو به یک قسمت از سایت فقط بعد از وارد کردن یوزر و پسوورد باشه نمی‌شه لینک رو از اون دانلود کرد چون اجازهٔ دسترسی‌ بهت نمیده .

باز زدی تو کار خلاف ها ......

anti-life

Active Member
آخه جون ميده بريزي تو سايت هاي +18 هر چي دارو نداره رو دانلود كني :دي

به من چه فكرم بيشتر از اين اقتضا نميده ... شوخي كردم ....

ولي فقط خواستم بدونم كه تا چه حد ميشه با اين برنامه ها كار كرد .....

ولي ميگم كه فلش گت كه بهتر از همه اين برنامه ها كه سايت رو دانلود ميكنن هست .. :اس

جدیدترین ارسال ها

بالا