سوال در مورد خرید سرور

razeqi

Member
سلام دوستان عزیز.
امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
من از دوستانی که در این مورد مطلع هستند یه سوال مهم و حیاتی دارم.
من به اتفاق چند تا از همکارام یک شرکت رایانه ای و سرمایه گذاری خصوصی داریم.من خودم در مورد هاستینگ و طراحی سایت اطلاعاتی دارم اما در مورد سرور و سخت افزارهای شبکه چیز زیادی نمیدونم.چند وقتی هست که دارم فکر می کنم تا یک پرتال اینترنتی بزرگ فارسی راه اندازی کنم که روش زیاد فکر کردم .به همه جنبه هاش هم توجه شده.حالا چون من برای این طرح به حداقل 900گیگابایت قابل افزایش! نیاز دارم و خرید این فضا از خارج از کشور مقرون به صرفه نیست( نداشتن امنیت کافی برای تحریم نشدن و هزینه بسیار سنگین سالیانه ) به فکر افتادم تا تعدادی سرور پیشرفته رو خریداری و توی شرکتم نصبش کنم تا بتونم از همینجا سایتم رو منشر کنم.حالا با توجه به این توضیحات از شما می خوام تا به سوالات من پاسخ بدید:
1- ایا اصلا همچین کاری عملی هست!؟
2- این سرورها در داخل کشور یافت می شه یا باید از خارج وارد کرد؟
3- در صورت نیز به وارد کردن از کدوم کشور باید وارد بشه و بهترین نوع اون چیه و چه نامی داره؟
4- امکان نصب سیستم مدیریت محتوا با سیستم Ajax را دارد؟
و در نهایت قیمت اون برای ما چقدر در میاد؟...
اگه جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم.

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
با من تماس بگیرید.اگر سرور خواستید درخدمتتون هستیم.خریداجاره.برای نگهداری.بستن سرور ... .

[email protected]

PadinaWebGroup

Active Member
1. بله عملي هست . ميتونيد سرورهاتونو خريداري كنيد و در يكي از ديتاسنتر هاي ايران يا هر كشوري خواستيد با پرداخت مبلغي نگهداري كنيد ..
2. اگر جست و جو كنيد پيدا ميشه ..( يه تماس با ديتا سنتر هاي ايراني هم بزنيد و سوال كنيد راهنماييتون ميكنن )
3. توي مورد 2گفتم .
4. اگر سرور و سيستم هاي شما لينوكس باشه ميتونيد Ajax را پشتيباني كنيد .

در نهايت من تا جايي كه اطلاع دارم هر سرور تجهيزاتش حدود 3-4 ميليون تومان هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا