سوال در مورد تغییر مرورگر پیشفرض در Visual Studio 2010

@@Mostafa@@

Member
با سلام.
دوستان من زیاد visual بلد نیستم ولی برای یک کاری نیاز به ویژوال بیسیک دارم
من دارم یک برنامه ای طراحی میکنم که درونش لازمه یک صفحه وب نمایش داده بشه و اینکه این صفحه وب در IE بدون نقص نمایش داده میشه ولی در درون نرم افزار با اشکال مواجه هستش
چجوری میتونم این مشکلات رو رفع کنم یا اصلا مرورگر پیشفرض رو تغییر بدم؟
بعد یه سوال دیگه !
وقتی یک وبسایت میخواد نمایش داده بشه درون نرم افزار حدود 15 پیکسل از بالا و 10 پیکسل از سمت چت خالی هستش ! راهی هست این محدوده سفید رنگ رو حذف کنم ؟ درون صفحه وب مقادیر left = 0 و top = 0 هستش ولی توی نرم افزار فاصله داره ( این مشکل در چندین نرم افزار مثل Auto Play Media Studio 8 و ... هم وجود داره )
ممنون میشم راهنمائیم کتید
با تشکر :rose:

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام.
دوستان من زیاد visual بلد نیستم ولی برای یک کاری نیاز به ویژوال بیسیک دارم
من دارم یک برنامه ای طراحی میکنم که درونش لازمه یک صفحه وب نمایش داده بشه و اینکه این صفحه وب در IE بدون نقص نمایش داده میشه ولی در درون نرم افزار با اشکال مواجه هستش
چجوری میتونم این مشکلات رو رفع کنم یا اصلا مرورگر پیشفرض رو تغییر بدم؟
بعد یه سوال دیگه !
وقتی یک وبسایت میخواد نمایش داده بشه درون نرم افزار حدود 15 پیکسل از بالا و 10 پیکسل از سمت چت خالی هستش ! راهی هست این محدوده سفید رنگ رو حذف کنم ؟ درون صفحه وب مقادیر left = 0 و top = 0 هستش ولی توی نرم افزار فاصله داره ( این مشکل در چندین نرم افزار مثل Auto Play Media Studio 8 و ... هم وجود داره )
ممنون میشم راهنمائیم کتید
با تشکر :rose:

بیرون از محیط نرم افزار آره، همه Browser ها می توانند مستقلا صفحه ای که می خواهید باز کنند و نمایش دهند، ولی داخل نرم افزار شما، دست تون باز نیست، چون
عوض کردن مرورگر پیشفرض کمکی نمی کنه. بین مرورگر های اینترنتی ای که بصورت مرسوم روی ویندوز استفاده میشه، Internet Explorer جزو معدود نرم افزار هایی است
همچنان موتور اش (Engine of Internet Browser) رو برای استفاده در سایر نرم افزار ها بصورت یک ActiveX ارائه می کنه. تا زمانی که یک موتور مشابه پیدا نکنید، گزینه ای
جز Internet Explorer و WebBrowser اش ندارید. البته اطلاع ندارم که نقشی که Internet Browser در برنامه شما داره تا چه حد جدی یه، اگه صرفا برای دریافت یک متن ساده یا نمایش
تصویر اینترنتی باشه، الزاما نیازی به موتور خاصی نیست.

در مورد اون Margin و Padding هم احتمالا ربطی به ویژوال استدیو و WebBrowser نداره، برای html و body باید margin و padding مشخص کنید :
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
<style type="text/css">
html, body
{
	margin: 0;
	padding: 0;
}
table
{
	border: 1px black solid;
}
</style>
</head>

<body>

<table>
	<tr>
		<td>Sample</td>
	</tr>
</table>

</body>

</html>

@@Mostafa@@

Member
بازم ممنون که راهنمائی کردین
راهستش اهمیت internet browser توی این برنامه بالاس و فقط متن ساده نیستش که باید نمایش بده
راستش یکی از دوستانم که متاسفانه بهش دسترسی ندارم یک فیلم و چند تا فایل بهم داد توی فیلم طرز استفاده از فایل هارو در Visual آموزش داده بود
که تونستم برای internet browser از فایرفاکس ، درون برنامه استفاده کنم و الان فایل ها و فیلم رو متاسفانه ندارم
----------------------
در مورد paddng و margin هم تست شده ولی همون شکلیه
-----------------------
سوال دیگه چجوری می تونم یک ناحیه از بکگراند رو به عنوان دکمه تعریف کنم که وقتی روش کلیک شد یک سری کار ها انجام بشه

the_king

مدیرکل انجمن
بازم ممنون که راهنمائی کردین
راهستش اهمیت internet browser توی این برنامه بالاس و فقط متن ساده نیستش که باید نمایش بده
راستش یکی از دوستانم که متاسفانه بهش دسترسی ندارم یک فیلم و چند تا فایل بهم داد توی فیلم طرز استفاده از فایل هارو در Visual آموزش داده بود
که تونستم برای internet browser از فایرفاکس ، درون برنامه استفاده کنم و الان فایل ها و فیلم رو متاسفانه ندارم
----------------------
در مورد paddng و margin هم تست شده ولی همون شکلیه
-----------------------
سوال دیگه چجوری می تونم یک ناحیه از بکگراند رو به عنوان دکمه تعریف کنم که وقتی روش کلیک شد یک سری کار ها انجام بشه

Background صفحه وب یا فرم؟ شما هر جا از فرم که کلیک کنید یک رخداد MouseDown اتفاق می افته که می توانید برایش کاری که باید انجام بشه کد بنویسید.
مگر اینکه شیء ای در اون موقعیت فرم قرار گرفته باشه که مانع کلیک کردن روی خود فرم باشه.
در ضمن شیء هایی که غیر فعال اند (مشخصه Enabled شون False هستند) رخداد کلیک نمی پذیرند، اگر رویشان کلیک کنید فرم زیرشان کلیک می گیرد.

کد:
    Dim rect As New Rectangle(10, 10, 100, 30)

Private Sub Form1_MouseDown(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseDown
        If rect.Contains(e.Location) Then
            MsgBox("Click!")
        End If
    End Sub

Private Sub Form1_Paint(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint
        e.Graphics.DrawRectangle(Pens.Blue, rect)
    End Sub

جدیدترین ارسال ها

بالا