سوال در مورد تغییر قالب وردپرس

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
من دارم روی یک سایت شخصی با وردپرس کار میکنم
راستش کمی در این زمینه آماتورم
سوال اولم اینه که بهتره یه قالب بسازم یا از قالب های آماده فارسی شده استفاده کنم؟کد نیوسی بلد نیستم!
سوال دوم این که اگه از یه قالب آماده استفاده کردم و خواستم کمی ظاهرشو دست کاری کنم باید چکار کنم؟ میشه با نرم افزاری مثل artisteer این کارو انجام داد طوری که تنظیمات اصلی قالب خراب نشه؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام دوست عزیز شما باتوجه به موضوعی که مد نظرت و آپشن هایی که مورد نظرت بگرد ببین میتونی قالبی رو پیدا کنی یا نه؟
اما در مورد سوال دومت منظور از دستکاری چیه ؟
مثلا اگه قالبت اسلاید شو نداشت آره میتونی با یه افزونه اسلاید شو ایجاد کنی !
ولی باید دقیق بگی چه دستکاری میخوای انجام بدی!
اما معمولا اکثر نرم افزار ها قابلیت ایمپورت رو ندارن و آرتیستیر رو هم همین طور هست
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

کاربر باتجربه
ممنون
شما توصیه میکنی که من به جای ساخت قالب با آرتیستر از قالب های آماده استفاده کنم؟چرا؟
من میخوام بتونم در قسمتهایی از سایتم فایل فلش بزار که نمایش بده. مثلا در هدر یا پایین هدر
قالب مناسب با این شرایط پیدا نکردم تا الان

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ای قابلیتی که شما میگی رو میتونی با استفاده از ابزارک حل کنی !
لازم نیست دقیقا قالبت مثلا تو فوترش فایل فلش داشته باشه تا شما بتونی بعدا داخلش فایل فلش بزاری
موفق باشیــــــــــــــــ:rose:

کاربر باتجربه
میشه راهنمایی کنی؟
باید ابزارک رو دانلود کنم؟
راستش من یکم آماتورم

rastanweb

Member
شما اول تعریفتون رو از سایت شخصی بگین . فکر میکنم با این تفاصیری که شما میگین بهتره از سایت ایستا و قالب های شخصی استفاده کنین../..

کاربر باتجربه
ببینید دوست من، میخوام یه سایت شخصی داشته باشم که توش1- گالری کارهام رو بزارم2- صفحاتی برای دانلود آموزش های کاربردی بزارم بصورت رایگان3- قسمتی هم مخصوص فروش یه سری آموزش
همین

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام ابزارک دانبود کردنی نیست شما وقتی وردپرس رو نصب میکنید
از قسمت نمایش میتونید به ابزارک ها دسترسی داشته باشید
بهتره یه آموزش وردپرس دانلود کنید و بخونید تا بهتر متوجه بشید
موفق باشیـــــــــ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا