سوال در مورد تغییر سایز عکس بصورت خودکار بدون افت کیفیت

vodka

Member
سلام.من میخوام سایز عکسی رو بزرگ کنم بدون اینکه کیفیتش بیاد پایین.در ضمن خودش خودکار طول و عرض عکس رو با هم میزان کنه.یعنی اگه طول 500 و عرض 200 هست و من طول رو بدم 1000 به طور خودکار عرض رو بده 400 تا عکس دچار کشیدگی نشه و از قیافه نیفته.کسی میتونه کمکم کنه که چیکار کنم؟با فتوشاپ یا برنامه ی دیگه ای برای اینکار هست؟
با تشکر از دوستان.

MEGA WAVE

Active Member
توی فتوشاپ در مورد اینکه به صورت خودکار طول عرض رو با یک نسبت بزرگ کنی با استفاده از ابزار Free Transform با شورتکات Ctrl + T رو بزن

بعد یکی از بازو های گوشه ای رو با ماوس بگیر و همزمان کلید شیفت رو هم نگه دار و اگر هم میخوای از وسط برگ بشه همزان Alt + Shift رو بگیر.

در مورد افت کیفیت ، وقتی یه عکس رو بزرگ میکنی محاله که افت کیفیت پیدا نکنه جز اینکه از جنس وکتور یا تکست باشه ولی عکس های عادی بصورت رستر هستند و موقع بزرگتر شدن افت کیفیت پیدا میکنن.

البته بازم بسته به عکس و دوربینش هست ، بعضی عکسا رو میشه تا 3 یا 4 برابر بزرگ کرد ولی افت کیفیتی که به چشم دیده بشه به وجود نیاد .

vodka

Member
واقعا ممنون از جواب عالی که دادی دوست عزیز.یعنی هیچ برنامه ای وحود نداره که بدون افت کیفیت بتونه سایز عکس رو بزرگ کنه؟

memol_515

Active Member
ببين براي اينكه با سايز دادن هم ، طول و عرض يكسان تغير كنن، ميتوني در فتوشاپ cs3 ،
ctrl+shift+I رو بزني. و اين گزينه اي كه توي عكس زير مشخص كردم رو تيك بزني.

در cs2 شرتكات نداره. بايد از image>image size بري !

اينم عكس:

mayyyd.jpg

براي تغير سايز هم نه عزيز. هيچ راهي وجود نداره كه بتوني كيفيت رو ببري بالا ! يا بدون تغير كيفيت عكس رو بزرگ كني.

شايد ورژنهاي مختلف برنامه PhotoZoom Professional بتونه بهت كمك كنه. اما خوب بازم ...

حالا امتحان كن. خيلي هم بد نيست !

موفق باشي.

vodka

Member
مرسی دوست عزیز. سايز دادن رو بیشتر احتیاج داشتم.خیلی ممنون از لطفت.

جدیدترین ارسال ها

بالا