سوال در مورد تغییر آدرس در گوگل

ahangha88

Banned
من مدت دو ماه هست دامینی راه اندازی کردم و به بازدید قابل قبولی رسیدم داخل گوگل هم 15000 ایندکس دارم الآن دامین رو میخوان از بنده بگیرن به همین دلیل دامین جدیدی ثبت کردم اگه بخوام تمام آدرسهایی که به نام دامینی قبلی در گوگل ثبت شده تماما" به نام دامین جدیدم تغییر کنه چه کاری باید انجام بدم؟ و درضمن تمام افراد وقتی وارد سایت قبلی میشن در همون لحظه آدرس سایت جدید واسشون باز بشه سوال دوم رو خودم میتونم با کد ریدایرکت انجام بدم اما میخوام گوگل متوجه بشه من دامین رو تغییر دادم درضمن دامین جدید هنوز در گوگل ثبت نشده لطفا خیلی سریع منو راهنمایی کنید. راستی تما آدرس صفحات در دامین جدید به شکل دامین قبلی هست.

Cyletech

Member
اگر محتوای دامنه اول بکل تغییر کنه یا ارجاع داده نشه به دامنه دوم هیچ طوری نمیشه اثبات کرد که دامنه اول با دوم واسه یک فرد هست و با هم ارتباط دارند. شما باید اول از اینکه دامنه اولتون مشکلی براش پیش نمیاد و همیشه پابرجاست و فعال مطمئن بشید و بعد سراغ راه هایی برای ارتباط این دو برید.
راه اول برای ایجاد ارتباط که بهترینشم هست اینه که هر آدرسی که دامنه اول داره رو به همون آدرس از دامنه دوم ریدایرکت کنید
راه دوم هم که آسون تره و شیک تر اینه که برای صفحاتی که در دامنه اول دیگه وجود ندارند یک صفحه 404 خیلی خوب بسازید که بحث ساختن صفحه 404 خودش مبحثی جداست که چی نیاز داره و چیکار باید کرد و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا