سوال در مورد تعرفه هاي Exterior Renders

Fanous

Well-Known Member
سلام
مي خواستم ببينم آيا كارهاي سه بعدي مربوط به صنف خاصي ميشه ، يا اينكه هنوز جز مشاغل به حساب نمياد !؟
اگه بخوام تعرفه هاي مربوط به اين كار و اختصاصا تعرفه هاي مربوط به رندرهاي ساختماني ( نماي بيروني ) رو پيدا كنم ، از كجا مي تونم قيمت ها رو بدست بيارم . اصلا تعرفه خاصي داره يا اينكه توافقيه ؟ اگه توافقيه رنج قيمت چجوريه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.
با تشكر

DIMO

Active Member
مي خواستم ببينم آيا كارهاي سه بعدي مربوط به صنف خاصي ميشه ، يا اينكه هنوز جز مشاغل به حساب نمياد !؟
اگه بخوام تعرفه هاي مربوط به اين كار و اختصاصا تعرفه هاي مربوط به رندرهاي ساختماني ( نماي بيروني ) رو پيدا كنم ، از كجا مي تونم قيمت ها رو بدست بيارم . اصلا تعرفه خاصي داره يا اينكه توافقيه ؟ اگه توافقيه رنج قيمت چجوريه؟

راجع به سوال شما نميدونمم بگم خدا رو شکر يا متاسفانه ولي در کل نه....صنف خواصي نداره..بابت قيمت هم بايد بگم که توافقي هستش و از 300 هزار شروع ميشه و تا 1.200 يا 1.300 هم در بازار به فروش ميرسه...البته ميزان قيمت بستگي به طرح و ايده شما داره...هرچي طرح و ایده شما زیباتر و معنای بصری بیشتری داشته باشه قيمت هم بالاتر ميره...

پيروز باشي

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
با تشكر
من اين كار رو واسه جايي انجام دادم
زيربناش بيشتر از 8000 متر مربع هست
توپوگرافي منطقه هم توش مدل شده
ميخواستم ببينم قيمت چقدر بدم
ممنون ميشم راهنمايي كنين
البته طرح و نما از خودشون بود
من فقط مدل كردم + متريال و نورپردازي و رندر

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    425.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 02.jpg
    02.jpg
    413.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 03.jpg
    03.jpg
    405.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 04.jpg
    04.jpg
    381.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 05.jpg
    05.jpg
    467.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Fanous

Well-Known Member
اين هم دوتا رندر ديگه
البته واسه اينكه بشه فايلها رو الحاق كنم كيفيت عكسهارو كم كردم

پیوست ها

• 06.jpg
    06.jpg
    302.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 07.jpg
    07.jpg
    408.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

DIMO

Active Member
به نظر من رنج بین 500 تا 700 هزار مناسبه،ولی به زحمت و زمانی که خودت هم روش گذاشتی بستگی داره...در کل این یه پیشنهاده،ببین چقدر زحمت پاش کشیدی به اندازه زحمتت پول بگیر...بازم سوالی بود من در خدمتم..

پیروز باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا