سوال در مورد تدریجی نوشتن

حسین کاشانی

Active Member
خیلی برام جالب بود

تدوین این برنامه یعنی اسرار هستی به عهده ی بنده ی حقیر بوده

با اجازه ی تمام اساتید بنده راه کاری که خودم رفتم رو بیان کنم:
شیوه ی من این گونه است:

1) این کلمه رو با نرم افزار کلک می نویسم
2) بعدش به کمک نرم افزار pdf factory ازش یه پرینت با پسوند pdf می گیرم
3) می برمش تو فتوشاپ و ازش یک فایل psd درست می کنم
4) فایل psd رو می یارم تو افتر
5) به کمک ابزار pen دور هر حرف رو ماسکه می کنم مثلا تو این مورد یعنی (اسرار هستی) به کمک این ابزار شروع می کنم دور تا دور حرف الف رو نقطه گذاری کردن یا همون ماسکه ی خودمون
توضیح :
وقتی دور حرف الف به طور کامل ماسکه شد دیگه بقیه حروف رو نمی بینی پس این الف به تنهایی میشه یک لایه، برای ماسکه کردن حروف دیگه دوباره باید لایه اصلی رو بیاری و شروع کنی به ماسکه کردن حروف دیگه
فقط یک نکته این که حروف به هم چسبیده رو با هم در نظر بگیر مثل (س )و (ر) که میشه (سر)
وقتی ماسکه کردن تموم حروف تموم شد ما با چند لایه روبرو هستیم ، به تموم لایه ها فیلتر stroke میدم
تو تنظیمات stroke از یکی از گزینه های start یا end استفاده می کنم و به کمک keyframe تو یه فاصله ی زمانی دلخواه دو تا keyframe میدم
به یکیش میدم صفر و به دیگری میدم 100
اینجوری دورتا دور حرف شروع میشه به کشیده شدن
تو تنظیمات stroke میتونی رنگ و ضخامت خط و ... رو تنظیم کنی
بعد که با تمام لایه ها این کار رو کردی در انتها همه ی لایه ها رو با لایه ی اصلی دیزالو می کنی به کمک opacity
البته حتما باید خودت یه بار این کار رو انجام بدی تا ریزه کاری های کار دستت بیاد

اگر مشکلی بود در خدمتم

moslancer2

Member
دوست عزیزم همونطور که دوست خوبم ایمان جان فرمودند شما در برنامه illustrator این کار رو انجام بدین:
اول متن دلخواه و یا شکل دلخواه رو در این برنامه رسم کنید و یا اگر آماده هست اون رو انتخاب کنید... بعد داخل متن و یا شکل رو خالی کنید که فقط stork بمونه (یعنی fill رو که رنگ داخل هست بر روی هیچی بذارید)
بعد در برنامه افترافکت یک لایه solid باز کنید... متن و یا شکل خود در برنامه illustrator رو انتخاب کنید و کپی (ctrl+c) رو بزنید بعد در برنامه افتر افکت لایه solid رو انتخاب کنید و طرح مورد نظر رو paste کنید... بشما یک ماسک از مسیر طرح میده...
بعد افکت stork رو اعمال کنید و با گزینه های start و end میتونید انیمیت دلخواه خودتون رو انجام بدین...

خیلی برام جالب بود

تدوین این برنامه یعنی اسرار هستی به عهده ی بنده ی حقیر بوده

با اجازه ی تمام اساتید بنده راه کاری که خودم رفتم رو بیان کنم:
شیوه ی من این گونه است:

1) این کلمه رو با نرم افزار کلک می نویسم
2) بعدش به کمک نرم افزار pdf factory ازش یه پرینت با پسوند pdf می گیرم
3) می برمش تو فتوشاپ و ازش یک فایل psd درست می کنم
4) فایل psd رو می یارم تو افتر
5) به کمک ابزار pen دور هر حرف رو ماسکه می کنم مثلا تو این مورد یعنی (اسرار هستی) به کمک این ابزار شروع می کنم دور تا دور حرف الف رو نقطه گذاری کردن یا همون ماسکه ی خودمون
توضیح :
وقتی دور حرف الف به طور کامل ماسکه شد دیگه بقیه حروف رو نمی بینی پس این الف به تنهایی میشه یک لایه، برای ماسکه کردن حروف دیگه دوباره باید لایه اصلی رو بیاری و شروع کنی به ماسکه کردن حروف دیگه
فقط یک نکته این که حروف به هم چسبیده رو با هم در نظر بگیر مثل (س )و (ر) که میشه (سر)
وقتی ماسکه کردن تموم حروف تموم شد ما با چند لایه روبرو هستیم ، به تموم لایه ها فیلتر stroke میدم
تو تنظیمات stroke از یکی از گزینه های start یا end استفاده می کنم و به کمک keyframe تو یه فاصله ی زمانی دلخواه دو تا keyframe میدم
به یکیش میدم صفر و به دیگری میدم 100
اینجوری دورتا دور حرف شروع میشه به کشیده شدن
تو تنظیمات stroke میتونی رنگ و ضخامت خط و ... رو تنظیم کنی
بعد که با تمام لایه ها این کار رو کردی در انتها همه ی لایه ها رو با لایه ی اصلی دیزالو می کنی به کمک opacity
البته حتما باید خودت یه بار این کار رو انجام بدی تا ریزه کاری های کار دستت بیاد

اگر مشکلی بود در خدمتم

سلام و ممنون
اگه امکانش هست اموزش رو به صورت تصویری بذارید
خیلی ممنون

حسین کاشانی

Active Member
اسماعیل جان
نحوه ی ساخت حرف الف اسم خودت رو برات به صورت تصویری قرار دادم

پیوست ها

• 2.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 158
اسماعیل جان
نحوه ی ساخت حرف الف اسم خودت رو برات به صورت تصویری قرار دادم

حسین جان واقعا ممنون
با عرض شرمندگی اگه لطف کنی اموزش تدریجی به صورت حروف تو پر ( مانند همین که گذاشتی فقط حروف کامل ن خطی) هم بزاری ممنون می شم.

حسین کاشانی

Active Member
حسین جان واقعا ممنون
با عرض شرمندگی اگه لطف کنی اموزش تدریجی به صورت حروف تو پر ( مانند همین که گذاشتی فقط حروف کامل ن خطی) هم بزاری ممنون می شم.

خواهش میکنم ، دشمنت شرمنده
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم میخوای که حرف مثل نوشته شدن با قلم باشه
برای این کار باید از فیلتر write on استفاده کنی ، تصویریش رو برات قرار دادم

پیوست ها

• 3.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 118
حسین جان ممنون واقعا
فقط یه چیزی؛
اینکه چه جوری باید بهشون زمان داد ( کی فریم) تا به صورت خیلی طبیعی به وجود بیاد؟
یا مثلا درست کردن حروف س یا ط که سخت ترن؟
ممنون

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

1- برای حروف تو پر یه کار دیگه اینه که مثلا روی الف یه خط با استفاده از ماسک بندازی ( عمودی از بالا به پایین ) و بعد stroke بدی با قلم درشت و ادامه مطلب ....

2- آموزش یه کم حرفه ای تر : یه تکنیک بسیار خوب هست تو افتر که شما می تونی بصورت اتوماتیک روی حروفت ماسک رو در بیاری که یه کم نیاز به تجربه داره. برای این کار لایه ی نوشته ( یا هر لایه دیگه که کانال آلفا داره) رو انتخاب کنید و سپس این گزینه layer=> Auto trace را روی لایه اعمال کنید و تنظیمات را مشخص و اوکی کنید خودش ماسک رو میسازه.

بدرود

حسین کاشانی

Active Member
جناب M Like Mother
این دو روش به خصوص روش دوم فوق العاده بود
واقعا ممنون
آقا اسماعیل شما هم برای ماسکه کردن از همین روش استفاده کن

برای حروف تو پر هم روش اول راحت تر از فیلتر write on هستش

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا