سوال در مورد بازگشت به صفحه قبل

alinazari

Member
با سلام من یک پروژه در مورد شهدا در دست اجرا دارم که می خواهم برای آن از فیلم و صدا استفاده کنم برای اینکه حجم پروژه بالا نره می خوام یک صفحه رو به فیلم و یک صفحه رو به صدا اختصاص بدم و فیلم ها و صدا های هر شهید رو توی اون صفحه لود کنم ولی وقتی که فیلم لود شد و به اون صفحه رسیدم چطور باید دکمه ای برای بازگشت به صفحه ی اطلاعات همون شهید که فیلم از اونجا فراخوانی شده بود قرار بدم
ممنون می شم که منو راهنمایی کنید.

m javad

کاربر متخصص
شما یه متغییر رو برای وضعیت صفحه هر شهید قرار بدید.
مثلا اگر فرد شماره 1 بود اون متغییر برابر با 1 باشه و اگر فرد شماره 2 ، متغییر هم برابر 2و ...
بعد هنگام بازگشت ، ابتدا اون متغییر رو چک کنید تا بتونید بفهمید قبل از این صفحه چه صفحه ای باز بوده و دستور بازگشت رو به همون صفحه بدید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در Page Exit هر صفحه کد زیر رو بنویسید:
کد:
Page$ = [color=#0000FF]CBK_PageName[/color]

حالا اگه کد زیر رو در دکمه ای بنویسید، با کلیک روی اون دمه، به آخرین صفحه ی مشاهده شده بر میگرده، یعنی همون صفحه ای که ازش به این صفحه منتقل شدید.
کد:
[color=#000090][b]Page[/b][/color]("Page$")

alinazari

Member
از راهنمایی هر دو عزیز m javad و nevercom کمال تشکر رو دارم ولی فکر کنم راه حل جناب آقای nevercom خیلی ساده و عملی بود و مشکل من با این راه حل حل شد.
با تشکر از هر دو عزیز

m javad

کاربر متخصص
از راهنمایی هر دو عزیز m javad و nevercom کمال تشکر رو دارم ولی فکر کنم راه حل جناب آقای nevercom خیلی ساده و عملی بود و مشکل من با این راه حل حل شد.
با تشکر از هر دو عزیز
من اینطور برداشت کردم که شما برای هر شهید یه صفحه طراحی نکردید و همه رو توی یه صفحه به طور داینامیک طراحی کردید
ولی الان متوجه موضوع شدم، دقیقا این راه جناب nevercom برای کار شما فراهم شده.
موفق باشید

بالا