سوال در مورد بازگشت به صفحه قبل

alinazari

Member
با سلام من یک پروژه در مورد شهدا در دست اجرا دارم که می خواهم برای آن از فیلم و صدا استفاده کنم برای اینکه حجم پروژه بالا نره می خوام یک صفحه رو به فیلم و یک صفحه رو به صدا اختصاص بدم و فیلم ها و صدا های هر شهید رو توی اون صفحه لود کنم ولی وقتی که فیلم لود شد و به اون صفحه رسیدم چطور باید دکمه ای برای بازگشت به صفحه ی اطلاعات همون شهید که فیلم از اونجا فراخوانی شده بود قرار بدم
ممنون می شم که منو راهنمایی کنید.

m javad

کاربر متخصص
شما یه متغییر رو برای وضعیت صفحه هر شهید قرار بدید.
مثلا اگر فرد شماره 1 بود اون متغییر برابر با 1 باشه و اگر فرد شماره 2 ، متغییر هم برابر 2و ...
بعد هنگام بازگشت ، ابتدا اون متغییر رو چک کنید تا بتونید بفهمید قبل از این صفحه چه صفحه ای باز بوده و دستور بازگشت رو به همون صفحه بدید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در Page Exit هر صفحه کد زیر رو بنویسید:
کد:
Page$ = [color=#0000FF]CBK_PageName[/color]

حالا اگه کد زیر رو در دکمه ای بنویسید، با کلیک روی اون دمه، به آخرین صفحه ی مشاهده شده بر میگرده، یعنی همون صفحه ای که ازش به این صفحه منتقل شدید.
کد:
[color=#000090][b]Page[/b][/color]("Page$")

alinazari

Member
از راهنمایی هر دو عزیز m javad و nevercom کمال تشکر رو دارم ولی فکر کنم راه حل جناب آقای nevercom خیلی ساده و عملی بود و مشکل من با این راه حل حل شد.
با تشکر از هر دو عزیز

m javad

کاربر متخصص
از راهنمایی هر دو عزیز m javad و nevercom کمال تشکر رو دارم ولی فکر کنم راه حل جناب آقای nevercom خیلی ساده و عملی بود و مشکل من با این راه حل حل شد.
با تشکر از هر دو عزیز
من اینطور برداشت کردم که شما برای هر شهید یه صفحه طراحی نکردید و همه رو توی یه صفحه به طور داینامیک طراحی کردید
ولی الان متوجه موضوع شدم، دقیقا این راه جناب nevercom برای کار شما فراهم شده.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا