سوال در مورد ایجاد یک خطر منحنی خیلی ساده !

boxtools

Member
درود بر شما دوستان عزیز

من خیلی دوست دارم بدونم که خطر منحنی زیر ( خط سفید یا سبز ) چجوری ایجاد شده ؟ با چه در ترفندی و از کدوم قسمت فوتوشاپ ؟

Capture.PNG

اگه میشه کامل برام توضیح بدید و نه فقط این و طرح های این چنینی رو میخوام بدونم چجوری درست میشه

boxtools

Member
درود بر شما دوست عزیز

من با pen tool امتحام کردم خیلی کار سخت و وقت گیری و هیچ وقت به اون دقیقی در نمیاد ! یا شاید من ترفندشو بلد نیستم . اگر میشه کار با pen tool رو برای این مورد بیشتر توضیح بدید

qalamdan

Member
این خط رو با ساده ترین راه از طریق کورل میتونی بکشی . هر طرحی رو نمیشه گفت با فتوشاپ خوب میشه !!! مثل اینکه شما با چاقو پیچ رو بچرخونی ولی وقتی پیچ گوشتی داری باید از اون استفاده کنی :cool:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته هر نرم افزار جایگاه خودش رو داره
اما در کل فتوشاپ نرم افزار ادیت هست و کورل و ایلوستریت نرم افزار طراحی ؛ ولی به دلیل کاربر محور و
کاربر پسند بودن محیطش میشه با قدرت خیلی خوبی ازش در زمینه طراحی استفاده کرد ؛ مخصوصا ورژن 6 که دیگه واقعا قوی عمل میکنه

من براتون به صورت تصویری درست کردم این قسمت رو شما دانلود کنید ببینید امیدوارم پاسخ سوالتون رو بده

پیوست ها

• tutor.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 18

mahdigfx

Member
ممنونم راهنمای این کار رو در سایت های دبگر پیدا کردم

سلام دوست عزیز از این قسمت انجمن هم میتو نستید استفاده کنید .
http://forum.majidonline.com/threads/145060-آموزش-جامع-ابزار-Pen-طول-!

هر طرحی رو نمیشه گفت با فتوشاپ خوب میشه !!!

دوست عزیز و خوبم : لطفا سوال و صورت مسئله رو هم مطالعه کنید .
با چه در ترفندی و از کدوم قسمت فوتوشاپ ؟

بنده هم در نظر داشتم نرم افزار دیگه ای معرفی کنم ولی بسته به نیاز ایشون راهنماییشون کردم.
وقتی شما یک طرح ساده مثل این دارید بهتره توی فتوشاپ انجامش بدید ، اینطوری کارتون راحت تر میشه .

بازم دوستون دارم .:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا