سوال در مورد افتر افکتز

dj-man

New Member
سلام

من دنبال یه قابلیت تو افتر افکتز میگردم که بتونیم به فرض یه حرکت سیکل وار بهش بدیم
مثلا ، با توجه به این عکسی که پیوست کردم اگه اون وسطی دوربین باشه میخوام یه چیزی مثل نول ابجکت دورش چرخش داشته باشه .
ممنون میشم اگه همچین ابزاری هست اسمشو بهم بگید . مرسی

پیوست ها

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    13 کیلوبایت · بازدیدها: 33

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
شما هم میتونی یه ماسک دایره ای بکشی ، بعد Path ئش رو کپی کنی و تو Position اون شی که میخوای بچرخه Paste کنی
هم میتونی از یه Preset که مال Video Copiilot هست کار کنی اسمش Sure Target هست:wink:
موفق باشید:oops:

dj-man

New Member
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ

-------------------

یه سوال دیگه دارم این که با توجه به این عکسی که پیوست کردم میخوام دوربین از منطقه ی یک به سمت سه بره . ولی نکته اینه که ناحیه یک با سرعت کم حرکت میکنه ، ناحیه 2 با سرعت زیاد حرکت میکنه و ناحیه سه دوباره با سرعت کم . مشکلم اینه که نمیخوام این تغییر سرعت یکباره صورت بگیره منظورم اینه که به فرض وقتی از ناحیه 2 به 3 میره میخوام این کم شدن سرعت نرم و تدریجی انجام بشه .
ممنون میشم اگه کمکم کنین . مرسی

پیوست ها

• camspeed.jpg
    camspeed.jpg
    9.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20

vahid m2

Member
سلام دوست عزیز .ببین سرعت به چند چیز ربط داره 1: فاصله ی بین کی فریمات 2: میزان جابجایی دوربین یا هر چیز دیگه 3: نوع کی فریمات
من فکر میکنم کی فریم های 1 و 3 کارت (easy ease ) هست . به همین دلیله که این جوری حرکت میکنه

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
در مورد حرکت دور دوربین هم بگم نما رو از بالا انتخاب کن و اون حرکت که مربوط به چرخش آبجکت دور دوربینت میشه رو بده که راهی که داش رضا میگه باعث میشه حرکتت خیلی نرم باشه

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز .ببین سرعت به چند چیز ربط داره 1: فاصله ی بین کی فریمات 2: میزان جابجایی دوربین یا هر چیز دیگه 3: نوع کی فریمات
من فکر میکنم کی فریم های 1 و 3 کارت (easy ease ) هست . به همین دلیله که این جوری حرکت میکنه
سلام،يه كم توضيحات دوستمون را كامل كنم
نوع كي فريم ها رو هموني كه دوستمون گفتن در نظر بگيريد،بعد اونجاهايي كه ميخوايد حركت كند تر باشه فاصله بين كي فريم ها رو زياد كنيد:rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

من دنبال یه قابلیت تو افتر افکتز میگردم که بتونیم به فرض یه حرکت سیکل وار بهش بدیم
مثلا ، با توجه به این عکسی که پیوست کردم اگه اون وسطی دوربین باشه میخوام یه چیزی مثل نول ابجکت دورش چرخش داشته باشه .
ممنون میشم اگه همچین ابزاری هست اسمشو بهم بگید . مرسی

سلام
شما همانطور آقا رضا گفتند باید از preset استفاده کنی اما به نظرم باید از پریست 3D Orbit که مال همون ویدئو کوپایلت است استفاده کنی که چرخش رو شبیه سازی می کنی حتی سرعت و شعاع چرخش رو هم می تونید کنترل کنید.

بدرود

جدیدترین ارسال ها

بالا