سوال در مورد اشکال یاهو در ورود به روم

amin.ir69

Member
آقا من نمیدونم این روزا چرا میخوام وارد روم های یاهو بشم وارد نمیشه و یه اروری میده که میگه دوباره تلاش کنید.

نه این تنها مشکل من باشه بلکه مشکل خیلی ها هست و با عوض کردن آی دی و یاهو مسنجر این مشکل حل نشد.

یاهو هم این روزا دیگه مفت نمی ارزه!!!!!!

اگه کسی میدونه این مشکل از کجاست قربونه دستتون برام تایپ کنین.

Mrx

Active Member
با سلام
این مشکل برای منم پیش اومده
اشتباه نکن
از Yahooنیست
از Windowsهست
ویروسی شدی دوست عزیز
و ویروس روی یاهو اثر گذاشته
باید Windows عوض کنی
درست میشه
واسه یک طوره دیگه هم شده بود که ایدی لوگین میکردم
2 دقیقه هنگ کامل بود
از ویندوزه ! باید عوض بشه
با تشکر
give_rose.gif

4pc

Member
بهتون توصيه مي كنم از اين به بعد با vpn به كارهاتنو در نت بپردازيد حتي باز كردن id ! به دليل تحريم

amin.ir69

Member
عزیزم اول اینکه به خاطر ویندوز نیست و ما همه این راه ها رو امتحان کردیم.به یه خاطر هست و این هم این که کسانی که موقع ساخت آی دی خود کشور ایران رو انتخواب کرده بودن نمیتونن وارد روم بشن.

در ضمن این برنامه vpn چی هست میشه یه کم توضیح بدی و بگی از کجا میشه دانلود کرد.
با vpn وارد روم هم میشه شد.

ojooobe

Member
دوستان رنج آی پی های ایران و حدود اون همگی در یاهو داره کم کم بسته میشه. این خبر رو شنیده بودم که در حال اتفاق افتادن ولی امروز تست کردم بله شده. اما با وی پی ان نه. باز میشه.
وی پی ان هم خیلی ارزونه با ماهی 1 یا 2 هزار تومن از بهترین سرویسهاش میتونی استفاده کنی.

4pc

Member
سرويس VPN به شما اين امكان را مي دهد تا بتوانيد از طريق يك سرور خارجي در كشور آمريكا به شبكه سراسري اينترنت متصل شويد. اين اتصال از هر نقطه دنيا، موقعيت مكاني شما را به كشور آمريكا تغيير ميدهد و شما در شبكه اينترنت ، يك كاربر آمريكايي شناخته مي شويد. شما پس از اتصال به اين سرويس، در زمان باز كردن وب سايت، درخواست شما به سرور ما ارسال شده و از اين سرور دريافت مي شود و به دليل اينكه سرور ما در كشور آمريكا واقع است، بدون هيچ گونه فيلترينگ مي توانيد از سرويس سايت هاي فيلتر شده استفاده نماييد و بدون هيچ هراسي از مزاحمت هاي اينترنتي به راحتي در دنياي اينترنت قدم بزنيد و بدون هيچ نگراني به سرعت بالا به گشت و گذر بپردازيد.

به طور مثال: شما زماني كه از كشور ايران از طريق Dial-up يا ADSL به شبكه اينترنت متصل مي شويد با وارد شدن به سايت www.ipaddress.ir يا www.ip2location.com يا www.getip.com ميتوانيد موقعيت اتصال خود و IP كه شركت ارائه دهنده سرويس اينترنت به شما اختصاص داده است را ملاحظه نماييد.

شما قبل از استفاده از سرويس ما، زماني كه وارد سايت www.ipaddress.ir ميشويد به شما اطلاع مي دهد كه از كشور ايران متصل شده ايد و IP Address شما نمايش داده مي شود. ولي زماني كه به سرور ما متصل هستيد پس از ورود به سايت به شما اطلاع مي دهد كه از كشور آمريكا متصل شده ايد.

يكي ديگر از مزاياي استفاده از اين سرويس، تبادل مالي از طريق اينترنت از كشور ايران مي باشد به صورتي كه سايت هايي كه اين عمل را انجام مي دهند مانند www.Paypal.com يا www.e-gold.com

همچنين به وسيله اين سرويس مي توان براي بروز رساني كردن نرم افزار هايي كه به دليل تحريم، نمي توان اين نرم افزار ها را بروز رساني كرد، انجام دهيد به طور مثال نرم افزار آنتي ويروس McAfee را براحتي از اين پس مي توان بروز رساني كرد.

ديگر مزيت جديد، استفاده از سرويس Phone To Phone شركت Skype مي باشد

براي سفارش vpn از سايت سايت اسفاده كنيد http://4ps.ir/max.php?id=vpn-plans البته به زودي پلان هاي ديگري با قيمت هاي بسيار پايين ارائه مي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر به ID‌من پي ام بديد Achilles.mn67

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا