سوال در مورد استفاده از نرم افزار کلک در فتوشاپ

sweetbrier11

New Member
سلام
سوالی در مورد نرم افزار کلک دارم.
سرچ کردم ولی مطلبی پیدا نکردم.
کلمه ای که در نرم افزار کلک می نویسم چگونه باید وارد فتوشاپ کنم؟(از نرم افزار کلک در فتوشاپ استفاده کنم؟)
وقتی با پسوند klx دخیره می کنم در فتوشاپ باز نمی شه و به صورت Image هم ذخیره نمی شه.چند بار تکرار کردم ولی با هیچ کدوم از پسوندای Image ذخیره نشد.تو یه آموزش نرم افزار کلک خوندم که این از باگهای این نرم افزاره و راه حلی نداره.پس باید چی کار کرد؟
اگه راه حلی نداره فونت های موجود در این نرم افزارو از کجا میشه پیدا کرد؟اگه لینکشو بزارین یا برای دانلود بزارین یا نرم افزار بهتری معرفی کنین ممنون میشم؟ :rose:

Erfan

Active Member
دوست من این سوال بارها توی انجمن مطرح شده که بهترین روش تعریف یک پرینتر مجازی هست که با کمک اون میتونید خروجیهایی که از کلک میگیرید به صورت فایل های پی دی اف و حالت وکتوری داشته باشه و توی فتوشاپ مورد استفاده قرار بدید.

:rose:

sweetbrier11

New Member
ممنون. :rose:
لطف می کنید آدرس تاپیک هایی که در این مورده رو اینجا بذارید.چون نتونستم پیدا کنم. :-?

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
دوست من، نرم افزار هایی که همچین کاری کنند زیاد هست که من به شخصه از این نرم افزار PrimoPDF 4.1.0.11 استفاده میکنم.

اگر پیدا نکردید لینک دانلودش رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

.:. لینک دانلود .:.

کار کردن هم اینجوری هست که توی صفحه کلک به هوای پرینت از صفحه ctrl+p بزنید و پرینتر رو روی این برنامه که نصب کردید ست کنید و خروجی بگیرید.

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا