سوال در مورد ارسال ایمیل با outlook

سلام دوستان
وقتتون به خیر

من یک میل سرور دارم.با outlook ایمیل ارسال می کنم.

حالا می خوام بدونم چطور یک فایل HTML رو از طریق outlook ارسال کنم؟یک فایل html که قائدتا از عکس هایی تشکیل شده.

و دوم اینکه چطور از spam شدنش جلوگیری کنم؟گاهی اوقات spam میشه.

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
وقتتون به خیر

من یک میل سرور دارم.با outlook ایمیل ارسال می کنم.

حالا می خوام بدونم چطور یک فایل HTML رو از طریق outlook ارسال کنم؟یک فایل html که قائدتا از عکس هایی تشکیل شده.

و دوم اینکه چطور از spam شدنش جلوگیری کنم؟گاهی اوقات spam میشه.

رجوع شود به :

قرار دادن عکس در ایمیل

ایمیل های تکراری رو برای مقاصد متعدد ارسال نکنید، در ضمن IP اشتراکی توسط سایت های متفاوتی
استفاده میشه، و برای ارسال ایمیل هم مورد استفاده قرار می گیره، هزینه اش کمتره اما اگر یکسری باهاش
اسپم کنند IP جزو اسپم کننده شناسایی میشه و ایمیل هایی که بقیه سایت ها با اون IP ارسال می کنند
هم اسپم حساب میشه. یعنی فعالیت بد یک سایت روی بقیه سایت ها هم تاثیر داره.

اگر امکان پرداخت هزینه اش رو دارید درخواست کنید که بهتون IP اختصاصی بدهند، IP اختصاصی هزینه اضافی داره
اما این مزیت رو داره که اگر خودتان اسپم نکنید شخص دیگری باعث اسپم شدن ایمیل هاتون نمیشه.

دوست عزیز
ممنون از پاسخ صریح و خوبتون

اول این که یه جا فرمودید : " ایمیل های تکراری را برای مقاصد متعدد ارسال نکنید "
من دقیقا می خوام همین کار رو بکنم؛یعنی ارسال ایمیل های تبلیغاتی به مقاصد مختلف.
در این مورد چه کنم؟

دوم این که نمی خوام از IP اشتراکی استفاده کنم.چون با توجه به صحبت خودتون فعالیت بد یک سایت دیگر، روی ما هم تاثیر می گذاره.
توان پرداخت IP اختصاصی رو دارم.از کجا باید تهیه کنم؟
اما من از رادکام هاستینگ رو گرفتم و همراه اون سرویس وب میل.چرا با اینکه سرویس وب میل رو گرفتم، باز نامه ها spam میشه؟

سوم این که شما تا اونجایی که اطلاع دارم اگر از عکس استفاده کنیم احتمال spam شدن خیلی زیاده.حالا راهی هست برای جلوگیری از اون؟ چون ما تو شرکت عکس تبلیغاتی طراحی می کنیم و قصد ارسال اون رو داریم.

the_king

مدیرکل انجمن
دوست عزیز
ممنون از پاسخ صریح و خوبتون

اول این که یه جا فرمودید : " ایمیل های تکراری را برای مقاصد متعدد ارسال نکنید "
من دقیقا می خوام همین کار رو بکنم؛یعنی ارسال ایمیل های تبلیغاتی به مقاصد مختلف.
در این مورد چه کنم؟

دوم این که نمی خوام از ip اشتراکی استفاده کنم.چون با توجه به صحبت خودتون فعالیت بد یک سایت دیگر، روی ما هم تاثیر می گذاره.
توان پرداخت ip اختصاصی رو دارم.از کجا باید تهیه کنم؟
اما من از رادکام هاستینگ رو گرفتم و همراه اون سرویس وب میل.چرا با اینکه سرویس وب میل رو گرفتم، باز نامه ها spam میشه؟

سوم این که شما تا اونجایی که اطلاع دارم اگر از عکس استفاده کنیم احتمال spam شدن خیلی زیاده.حالا راهی هست برای جلوگیری از اون؟ چون ما تو شرکت عکس تبلیغاتی طراحی می کنیم و قصد ارسال اون رو داریم.

محتوایی که شما می خواهید ارسال کنید مستعد اسپم شدنه، کافیه چند نفر از گیرنده ها راضی به دریافت شون
نباشند و به عنوان اسپم رد اش کنند. این چیزی نیست که بشه تغییر اش داد، باید همه گیرنده ها مایل به دریافت
ایمیل هاتون باشند وگرنه با ip اختصاصی هم همین وضعیت رو خواهید داشت.

به سرویس دهنده هاست تون که پشتیبانی سایت باهاشونه اطلاع بدهید، سرویسی است که اونها ارائه می دهند،
بهتون ip اختصاصی می دهند و هزینه اش رو می گیرند.

سرویس وب میل معمولی مثل خود سایت یک سرویس با منابع اشتراکی است. سرویسی نیست که با یک ip
فقط به شما خدمات بده، ارسال تصویر ارتباطی با اسپم شدن و نشدن نداره.
محتویاتی که معمولا در اسپم ها بکار می روند، تکراری بودن، ناراضی بودن گیرنده و سابقه بد فرستنده باعث
اسپم محسوب شدن میشه.

دوست عزیز
من با هاستمون صحبت کردم، ip اختصاصی نمی دن.یعنی اصلا سرویس ارسال ایمیل انبوه ندارن.شما جایی را می شناسید؟
حالا هدف دقیق من هم به صورت زیر هست:
می خواهیم در طول سال برای یکسری مشتریان که خودمون ایمیلشون رو داریم، ایمیل تبلیغاتی ارسال کنیم و نمی خواهیم این ایمیل ها اسپم بشن.با این تفاسیر شما جایی را سراغ دارین؟

the_king

مدیرکل انجمن
دوست عزیز
من با هاستمون صحبت کردم، ip اختصاصی نمی دن.یعنی اصلا سرویس ارسال ایمیل انبوه ندارن.شما جایی را می شناسید؟
حالا هدف دقیق من هم به صورت زیر هست:
می خواهیم در طول سال برای یکسری مشتریان که خودمون ایمیلشون رو داریم، ایمیل تبلیغاتی ارسال کنیم و نمی خواهیم این ایمیل ها اسپم بشن.با این تفاسیر شما جایی را سراغ دارین؟

این درخواست تون رو در این انجمن مطرح کنید، در متن درخواست بگید که برای ارسال کردن ایمیل تبلیغاتی است :

معرفي و يا درخواست هاستينگ

جدیدترین ارسال ها

بالا