سوال در مورد ابجکت ها

mohamad010

New Member
سلام دوستان بازم یه سوال داشتم(کی سوال ندارم:shock:)

من یکم ابجک دانلود کردم ولی هیچ کدومشون اسم نداره!!!:cry::cry:
بعد از اونجایی که خیلی زمان میبره من همشو با مکس هی باز کنم کسی نرم افزاری پلاگین چیزی نداره به من کمک کنه که فقط ببینم اون ابجک چیه؟؟

راستی ابجکت خرت و پرت مثل کاسه و لیوان و گل و گلدون و..... که صحنه داخلی رو پر کنه کسی لینکش رو نداره؟؟

متشکرم(بیشتر شرمنده):cry::cry::snap::snap:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
دوستان راه حل های خوبی گفتن، من هم نرم افزار 3D Photo Viewer رو پیشنهاد میدم که اکثر فرمت های سه بعدی رو ساپورت میکنه و میتونید سریع ببینیدشون. اما به نظرم راه حل Shahryar Mirbozorgi جان بهتر باشه.

maassi

New Member
سلام سوال دارم دوستان ...میخوام بدونم برای طرح داخلی اگر بخوام که نور از پنجره به داخل نفوذکنه و بتابه به داخل اتاق به طرزی که از پرده رد بشه و ایجاد سایه بکنه در اتاق باید چه کنم؟تنظیمات نور را باید تغییر دهم؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بايد از متريال Vray2sidedMtl براي متريال پرده استفاده كنيد، بهترين راهش همينه، اگه يه آلفاي تور هم به opacity اضاف كني فكركنم خوب بشه.

mohamad010

New Member
اقا من ابجکت ها رو دانلود کردم فقط متریالش بهم میریزه هرچی دست و پا میزنم درست نمیشه:mad::mad::mad:

دوستان اگه میشه بگین چه طوری درستش کنم فقط اگه شد چند تا تصویر هم بزارین ممنون میشم :rose:

taghi abbas

Well-Known Member
منظورت مدل های منه؟ فکر کنم باید به خود متریال توجه کنی و ببینی مال کدوم قسمته . بعد باید اون متریال رو به همون قسمت بدی یا بکشی روش.

جدیدترین ارسال ها

بالا