سوال در مورد آژاكس و ادامه مطلب براي سايت خبري

aghanaser

Member
سلام دوستان ببخشيد يك سوال داشتم من توي ويژوال استوديو 2005 يك گزينه توي new website ديدم كه تقريبا همچين چيزي بود:new asp page ajax-enabled براي ساخت يه همچين صفحه اي توي ويژوال 2008 بايد چكار كرد لطفا اگر فايل خاصي داره منو راهنمايي كنيد

2- دوم اينكه من ي سايت دارم كه توي صفحه اول يك ديتاگريد داره ولي جديدا به يك مشكل برخوردم .موقع درج يك مطلب متوجه زياد بودن كاراكترهاي نوشته ام شدم .مي خواستم ببينم چطور ميشه يك صفحه داشته باشيم كه وقتي روي يك هايپرلينك توي هر مطلب نمايشي كليك مي كنيم id رو بگيره و فيلد مثلا content اون id رادر صفحه مورد نظر (البته تنها يك صفحه باشه ) نشان بده ؟
باتشكر

MDP

Well-Known Member
سلام!

برای سوال اولتون به این لینک مراجعه کنید.تمپلیت Ajax را برای VS 2008 دانلود کنید و سپس نصب کنید.مشکل شما حل میشه.

برای سوال دوم هم شما باید لینکی تولید کنید که ID خبر رو به صورت Query String به پیج مقصد بفرسته مثل :

کد:
newsshow.aspx?id=2
و توی پیج مقصد هم از Query String مقدار رو بخونید و اطلاعات متناظر رو لود کنید.

aghanaser

Member
با سلام ممنون كه پاسخ داديد ولي من لينك توي مطلب نديدم!؟ واينكه امكانش هست يك مثال براي اين query string بزنيد؟(C#)
با تشكر

aghanaser

Member
آقا آرش عزيز ممنون كه وقت گذاشتيد
ولي من نتونستم برداشت علمي چنداني از اين مثال براي گذاشتن ادامه مطلب (سايت داري بانك اطلاعاتي است) داشته باشم.(مطلب ارسالي اول صفحه ^)

دوست من .. نحوه پیاده سازی یک querystring . نحوه خواندن آن در صفحه دیگه رو براتون گذاشتم .

حالا شما توی گرید یا هر چیزه دیگه باید یک لینک به صفحه دومی بسازید و ID خبر رو بهش بدید .
در صفحه دوم هم ID رو میگیرید به همان طریقی که در مثال گذاشتم و بعد به پایگاه داده وصل میشید و
خبری که ID رو دارید رو پیدا و نمایش میدید ...

حالا اگر مشکل شما دوست من در Query string بوده که من بیانش کردم . اگر در پاس دادن ID و پیدا کردن خبر هست ...

این رو شفاف تر بگید تا متوجه سوال شما بشم .
شاد و پیروز باشید.

aghanaser

Member
درسته مشكل من همينه: من يك سايت دارم كه توي صفحه اول يك ديتاگريد داره. موقع درج يك مطلب متوجه زياد بودن كاراكترهاي نوشته ام شدم .مي خواستم ببينم چطور ميشه يك صفحه داشته باشيم كه وقتي روي يك هايپرلينك توي هر مطلب نمايشي كليك مي كنيم id رو از بانك اطلاعاتي بگيره و فيلد مثلا content اون id رادر صفحه مورد نظر (البته تنها يك صفحه باشه ) نشان بده ؟ (پاس دادن id و..)
باتشكر

آخرین ویرایش:

aghanaser

Member
تكرار سوال

سلام دوستان اگه بخوام سوالمو شفاف تر بگم بايد بگم كه سايت من عين يك وبلاگي مي مونه كه كه تيتر خبر و متن خبر و تاريخ و نام نويسنده را وارد ديتابيس مي كنه و توي يك گريد ويو سفارشي شده در صفحه اخبار نشون ميده.حالا من توي بانك اطلاعاتي يك فيلد ديگه براي ادامه خبر براي خبرهاي متن طولاني گذاشتم. وتوي گريد ويو يك هايپرلينك با نام ادامه مطلب گذاشتم.الان مي خوام بازدن اين كليد id خبر مربوطه گرفته بشه و فيلد ادامه خبر از همين id تو يك صفحه ديگه نمايش پيدا كنه.
من يك بار قبلا اين برنامه رو نوشته بودم البته با كمك يكي از اساتيد كه يه چيز تو اين مايه ها بود:
response.url="id"+'index'و...

aghanaser

Member
درخواست مثال

ببخشيد دوستان اگه كسي بتونه اين مثال را براي من آماده كنه ممنون ميشم.....

جدیدترین ارسال ها

بالا