سوال در مورد آي پي Adsl

reza699

Active Member
آقا اين آي پي Adsl به چه صورته ؟آيا رنج آي پي خاصي داره يا بستگي به اون Isp داره؟ من معمولا آي پي هايي كه ديدم اولش 217.219 بوده حالا آيا رنج خاصي وجود داره يا نه؟

AMiR

Active Member
بله كلاipها كلاس بندي دارن A,b,c,d,e,f
كه هر كدوم كاربرد خاصي داره

reza699

Active Member
آقا شرمنده فكر ميكنم سوالمو بد مطرح كردم من منظورم اين بود كه آيا ميان آي پي هاي ADSL و Dial-up تفاوتي وجود داره ؟؟؟(نه اين كه آي پي چيه يا كلاسش چيه) فرض كنيد من ميخوام بدونم پشت سيستمي كه نشستم دارم كار ميكنم Dial-up يا ADSL ؟ يا اصلا ميخوام بدونم بازديد كنندگان سايتم كه آي پي شون رو دارم از Dial-Up استفاده ميكنند يا ADSL ؟

AMiR

Active Member
شما مي توني كسايي كه Valid IP‌دارن رو شناسايي كني ولي بقيه ي DAil-up , adsl ها با Gateway IP‌ شناسايي ميشن

reza699

Active Member
ببينيد من واسه سيستم خونه ADSL بدون محدوديت 1 ماهه (64 k) گرفتم اما يكم اين آي پيش مشكوكه من حس ميكنم به من Dial-up در قالب ADSL دادن اخه سرعتش دقيقا مثل Dialp-up هستش و كوچك ترين حتي كوچك ترين تفاوتي با Dial-up نداره به طوري كه من وقتي يه فايل با جفتش (Dial-up ,ADSL) دانلود كردم با يك سرعت و در يك زمان دانلود شد حالا ميتونيد مشكل منو حل كنيد كه من بفهم بالاخره ADSL گرفتم يا Dial-up ؟

emad_67

Member
اینکع سرعتت مثل dialup هست به خاطر اینه که شرکتت سرعت پایین تری میده حالا بنا به دلایلی مثل شلوغی شبکه و....
و همون ADSL هستش

عزيز جان سرعت سرعته ديگه رنگ و بو كه نداره ....
معمولا 64 فقط يك كمي از Dial up 56K بالا تره ...و راه تشخيص داره ....آنالايزر گوگل مي تونه Dial up Cable T1 ,... رو تشخيص بده... معمولا بعضي از شركتها آي پي استاتيك ميدن... و اينكه Dial up رو به جا Adsl قالب كردن حرف منطقي نيست
چون سرعت ملاكه و نوع ارتباط...
اميد وارم تونسته باشم راهنمايي كنم
در پايان دقيق ترين سرعت سنجي كه تا به حال ديدم رو معرفي ميكنم
http://www.bandwidthplace.com/speedtest/

kambiz-g

Member
ببينيد من واسه سيستم خونه ADSL بدون محدوديت 1 ماهه (64 k) گرفتم اما يكم اين آي پيش مشكوكه من حس ميكنم به من Dial-up در قالب ADSL دادن اخه سرعتش دقيقا مثل Dialp-up هستش و كوچك ترين حتي كوچك ترين تفاوتي با Dial-up نداره به طوري كه من وقتي يه فايل با جفتش (Dial-up ,ADSL) دانلود كردم با يك سرعت و در يك زمان دانلود شد حالا ميتونيد مشكل منو حل كنيد كه من بفهم بالاخره ADSL گرفتم يا Dial-up ؟
نه رضاجان چنين چيزي نيست
يعني غيره ممكنه همه شركت ها تقريبا همينجورن
ولي اينطور كه من شنيدم صبا از بقيه بهتره

جدیدترین ارسال ها

بالا