سوال در مورد آلبوم ویدیو

سلام دوستان
من میخوام یه آلبوم فیلم تو فلش بسازم که تو صفحه اول پیش نمایشی از فیلمها نمایش بده و در واقع این پیش نمایش به عنوان دکمه عمل کنه سپس با کلیک بر روی هر یک از اونا فیلم تو پلیر پخش بشه.
مشکل من فقط تو این قسمته که وقتی فیلم رو امپورت میکنم نمیتونم اون رو به دکمه تبدیل کنم.
اصلاً آیا میشه فیلم رو به دکمه تبدیل کرد؟
شما برای ساختن آلبوم فیلم چه پیشنهادی دارید؟

1w2w3w4w

Member
سلام اگه مشکلت درست کردن دکمس میتونی فیلمت رو تو موی کلیپ ایمپورت کنی یا hidden button استفاده کنی

سلام اگه مشکلت درست کردن دکمس میتونی فیلمت رو تو موی کلیپ ایمپورت کنی یا hidden button استفاده کنی

من میخوام فیلم ها رو در کنار هم بچینم تا کاربر وقتی روش کلیک کرد شروع به پخش بشه. یعنی اول این فیلم به عنوان دکمه باشه.
مثل سایتهایی که فیلم ها اول در اندازه کوچک در کنار هم قرار داره تا با کلیک بر روی هر یک از اونا پخش بشه.
چیزایی که گفته بودین عملی نشد.

1w2w3w4w

Member
دوست عزیز من خیلی با فایل های flv کار نکردم اما شما میتونید از فیلم هاتون یه تیکه کوچیک و کم حجم برای دکمه انتخاب کنید و ایمپورت کنید تو دکستاپ و اونا را به عنوان دکمه بچینید و بهشون instance name بدید و یه دستور استوپ بهشون بدید و روی اونا یه دکمه مخفی بزارید و دو تا اونت بدید 1 وقتی موس روش اومد اون فیلم پلی بشه 2 وقتی روش کلیک شد فیلم اصلی لود بشه

پ ن: از ac3 استفاده میکنید دیگه...!

جدیدترین ارسال ها

بالا