سوال در مورد آرفع استرس و افسردگی با انرژی درمانی و استاد ابوالفضل گیلکی

p30rayan

Member
سلام به همه. دوستان به دلایلی که خیلی گفتنش طولانیه من با علم متافیزیک و انرژی درمانی اشنا شدم و فهمیدم که با این علم خیلی کارها شدنیه. من شنیدم کسانی حرف از استاد گیلکی میزنن که میگن کارش توی این زمینه خیلی درسته و یکی از بزرگترین افرادی هست که در این زمینه فعالیت کرده.

من خودم یکرس مطالعات داشتم و به یک جاهایی رسیدم. سوال من اینه اولا کسی هست که استاد گیلکی رو بشناسه یا راه ارتباط باهاشو بلد باشه؟ سایتی چیزی؟ و دوم اینکه در مورد درمان افسردگی با انرژی درمانی کسی مطلب بلده؟ انگلیسی هم باشه مشکلی نیست.

nahid72

New Member
سلام به همه. دوستان به دلایلی که خیلی گفتنش طولانیه من با علم متافیزیک و انرژی درمانی اشنا شدم و فهمیدم که با این علم خیلی کارها شدنیه. من شنیدم کسانی حرف از استاد گیلکی میزنن که میگن کارش توی این زمینه خیلی درسته و یکی از بزرگترین افرادی هست که در این زمینه فعالیت کرده.

من خودم یکرس مطالعات داشتم و به یک جاهایی رسیدم. سوال من اینه اولا کسی هست که استاد گیلکی رو بشناسه یا راه ارتباط باهاشو بلد باشه؟ سایتی چیزی؟ و دوم اینکه در مورد درمان افسردگی با انرژی درمانی کسی مطلب بلده؟ انگلیسی هم باشه مشکلی نیست.

دوست عزیز بنده ایشون رو میشناسم و نبار باهاشون حرف زدم بسیار انسان خاکی و خوشرویی هستن و مشکلات هر کسی که بهشون مراجعه کرده تا جایی که من اطلاع دارم رو حل میکنه حتی اگر پول و ضع مالی خوب نباشه بی دستمزد کار انجام میده. من خودم سر یک جریانی که از همه چی دیگه امیدم قطع شده بود خدا خواست و با دکتر گیلکی آشنا شدم و ایشون رو سر راه من قرار داد و مشکلم خدارو شکر حل شد

آدرس سایتشون drgilaki.com میتونی توش با ایشون تماس بگیری فکر میکنم بخش پاسخگویی داره

جدیدترین ارسال ها

بالا