سوال در موردساخت دیتا بیس در php.myadmin

سلام دوستان من چند سوال کوچیک از شما داشتم تشکر می کنم منو راهنمایی کنید

من می خواستم یک دیتابیس در php.myadmin بسازم ولی تنظیماتشو بلد نیستم چون تازه کارم که شامل

این موضوعات می شه

name
date
link که می خواستم به ادرس سایتی بره که هر بار رکرد می شه
detals
images URL
systam
و سوال دیگه این که چطور ممکنه بصورت دستی رکردی به فیلد اظافه کرد. وبه کدام فیلد

لطفا منو راه نمایی کنید !!

قبلا از لطف شما سپاس گذارم و امیدوارم موفق باشید

siavashmusic

Active Member
والله من متوجه سوال شمات نشدم
اما برای ساخت دیتابیس در phpmyadmin بصورت زیر عمل میکنند:

در بخش Create new database اسم بانک اطلاعاتی رو مینویسند سپس دکمه Creat رو میزنند همین و بس !

برای افزودن دیتا به بانک اطلاعاتی از گزینه آبشاری سمت چپ DATABASE بانک اطلاعاتی مورد نظر رو انتخاب میکنیم سپس از گزینه SQL میتونید query/queries رو وارد دیتابیس خودتون کنید

اگه سوالت چیز دیگه ای هست واضح تر بگو تا برات توضیح بدم

جای خالی فیلد ها را چی باید باشد؟؟

سلام

لطفا به فایلی که براتون گذاشتم توجه کنید !

جای خالی فیلد ها را چی باید باشد؟؟
سوال اول من این بود که اگر ما بخواهیم برای فیلد مثل images URL که باید ادرس یک تصویر را زخیره کند باید چه نوعی باشد

vachar ,txt .....??? در مورد فیلد link که وقتی روی صفه رکرد می شه یک لینک باشه که به آدرس سایتی بره که کاربر رکرد کرده

سوال دوم این بود که چطوری می شه بصورت دستی به پایگاه داده رکرد اضافه کرد به کدام یک از این فیلدهای php.myadmin(مثل ms access که میشه رکرد دستی اضافه کرد)

اگر کتاب یا آموزشی هست که بشه بهش مراجه کرد تشگر می کنم

لطفا منو راه نمایی کنید پیشاپش سپاس گذارم موفق باشید

پیوست ها

• mysql.rar
    311.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
سلام

می خوام طور دیگه ای سوالمو توضیح بدم چون شاید دیگران هم مشکل منو داشته باشند

شما 2 صفحه فرض کنید یکی فرم که نام کار بر و آدرس ایمیل و آدرس سایت خودشو وارد می کنه که در پایگاه داد ذخیره می شه

صفحه دوم این اطلاعات رکرد می شه

مثال : نام آرین نام خانوادگی آواکیانس آدرس ایمیل: [email protected] و آدرس وب سایت :http://www.arinstudio.com

حالا سوال اینجاست در پایگاه داده چگونه و روی کدام نوع باید قرار بگیرد text vachar ویا .......که وقتی روی صفحه 2 رکرد شد

با کلیک به روی رکرد آدرس وب سایت که حالا یک لینکه در یک صفحه جدید به آدرس سایتی که کاربر وارد فرم کرده وارد شه
http://www.arinstudio.com

اگر کسی از دوستان متوجه سوال من شد لطفا کمک کنه

قبلا از همه دوستان کمال سپاس گذاری را دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا