سوال در مرود Render گیری...

spry

Member
سلام
ویندوز جدید نصب کردم و همانند سابق ورژن های افتر cs6 و cs5.5 رو نصب کردم.حالا که رندر میکنم تمامی ظرفیت سخت افزاری سیستم رو میگیره و البته جواب خیلی مطلوبی هم نمیده .یعنی سرعتش همچین بالا نمیره
تو ویندوز قبلی (که همین ویندوز بود ) همچین مشکلی وجود نداشت و با سرعت خوبی رندر میکرد و منم در روالش میتونستم hitman abslou رو بازی کنم!.اما الان حتی تو نوشتن این متن هم زیاد زور میبره(همزمان با رندرگیری)
آیا بعد از آماده شدن پروژه ، از موتور رندر مجزایی کمک میگیریم؟ و اینکه نظر شما در مورد این موضوع چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
مشخصات
corei7 860
8gig ram
gtx460
win7 ulti 64 bit
رندر گیری از پروژه ای که با element 3d کار شده

goodzila46

Active Member
خوب از اونجایی که من دقیقاً نمی تونیم تشخیص بدم که مشکل شما ممکنه چی باشه ، اما یه چند تا نکته رو می تونم واسه افزایش بازدهی و کارایی سیستم بهت بگم که هر جایی گیر نمی اد.

1- از یه هارد دیسک مجزا واسه ویندوزت استفاده کن، اگر بافر بالایی داشته باشه که چه بهتر. همچنین سرعت کاریش خیلی خوبه که کمتر از 7200 نباشه.

2- حتماً توجه کن که بعد از نصب ویندوز ، تمامیه کدک ها و لایبرری های مورد نیاز رو نصب کنی که می تونی بطور مثال همه اینها رو تو یکی از پک های پرند ( مجموعه نرم افزار کینگ) پیدا کنی.

3- حتماً یک بار تمامیه قطعات سیستم رو باز و بسته کن ، و تمامیه گرد و غبار سطح رو با استفاده از باد، و یا دستمال ، بدون بر خورد دست با سطوح ( بخاطر وجود الکتریسیته) جهت عدم سوختن قطعات. تمیز کردن فن و سینک روی سی پی یو و همچنین پاور بسیار زروریست. حتماً مطمئن شو که خمیر سیلیکون روی سی پی یو از بین نرفته باشه.

4- حتماً توجه کن که از برنامه های جدید مانند آنتی ویروسهای سنگین ، و بطور کل هر نوع برنامه ای که قبلاً نصب نکرده بودی اجتناب کن، از اونجایی که شما قراره با سیستمت کار سنگین انجام بدی، باید از وجود موارد غیر ضروری جلو گیری کنی.

5- حتماً از نظر وجود ویروس بر روی سیستم مطمئن شو، حتماً مطمئن شو که هارد دیسکت مشکلی نداشته باشه، از جمله وجود فراگمنت ( که می تونه از دلایل بسیاری مثل ریست بی موقع سیستم و یا وجود ویروس و ....) و یا نصب غیر اصولی ویندوز ( که می تونه از عدم فرمت کردن هارد دیسک در حین نصب، و یا نصب دو ویندوز بر روی هم و ...) ،

و خیلی از موارد دیگه که از حوصله این بحث خارجه.

امیدوارم مفید بوده باشه.

4-

spry

Member
ممنون
آیا فرقی وجود داره که با مکنتاش کار کنیم یا ویندوز؟بازده کدوم بیشتره؟ چقدر محسوس هست؟
ممنون

goodzila46

Active Member
من اطلاعی ندارم، اما به هر حال شما باید در نظر داشته باشی که ویندوز به مراتب فراگیر تر از مک هست و اگر بنا بر حمایت نرم افزاری از محصولات باشه، من فکر می کنم همیشه نسخه های ویندوزی در دسترس تر باشه. در نهایت اگر هم مک توی بازده بهتر از ویندوز باشه، شما باید بین بازده و حمایت یکی رو انتخاب کنی، کما اینکه شخصاً فکر نمی کنم تفاوت چندانی داشته باشند، به هر حال شما برای رندر به جی پی یو و سی پی یو نیاز داری، این دیگه تو سطوح بالا ، بر می گرده به هسته نرم افزار ها ( البته اگر شرایط سخت افزاری ایده آل باشه واقعاً).

شخصاً پیشنهاد می کنم سیستمتون رو به یه آدم واقعاً حرفه ای و درس خونده ی این کار بسپاری ، که در زمینه اور کلاک تخصص داشته باشه. ( البته عمر سیستم کاهش پیدا می کنه اما باز هم می ارزه اگر خیلی از نظر مالی مشکلی نداشته باشی)

spry

Member
من سه سال پیش که این سیستمو جمع کردم فکر میکردم واقعا آخرشه .البته خیلی به سختی تونستم جمع کنم.بعد ها وقتی به لیست سیستم های تدوین نگاه کردم ، سیستم من حتی تو نیمه متوسط ها هم قرار نداشت:دی
ممنون از بابت اختصاص دادن وقتتون

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،نکته های رو که دوستمون عرض کردند مطالب عام بودند،دستشون درد نکنه
این پروژه ای که رندر میکنید با این ویندوز با همون ویندوز هم همین قدر طول میکشید؟
بحث این که کامپیوتر مستهلک میشه هم یه بحث کاملا رایج هست با ایراد کوچولو توی یکی از خازن های مین این اتفاق بیفته
در مورد اینکه نرم افزار تمام استفاده رو از سیستم میکنه میتونید دسترسیش را از قسمت perfrence تنظیم کنید
توی افتر افکت تعداد لایه ها از یه حی که بگذره سرعت رندر به صورت چشم گیری کاهش پیدا میکنه
موفق باشید

spry

Member
من تست کردم پروژه ای که با المنت تری دی کار کردم رو حالت ultra هستش با حالت فعال فوکوس دوربین و نیز فعال بودن حالت های دیگه که فراتر از توانایی سیستم شده و کارایش کم میشه
تو قسمت تنظیمات هم حالت پیش فرض رو انتخاب کردم
حیف که سیستم کم اوورد:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا