csharpcollegian
Member
سلام وقت همگی به خیر
عزیزان میخواستم بپرسم که آیا کلاس SqlCommanBuilder نمی تونه دستورات Insert, Update, Delete رو برای دیتاستی که محتویات یک جدولش از جوین چند جدول پایه تشکیل شده، مدل سازی کنه ؟
آخه من توو برنامم یه Select زدم که اطلاعاتش رو از چند تا جدول استخراج می کنه، بعدش نتیجش رو که داخل یک جدول از Dataset قرار داره، بایند کردم به دیتاگریدویو و بعد از اعمال یک سری تغییرات
وقتی میخوام با SqlCommandBuilder تغییرات دیتاست رو در پایگاه داده ثبت کنم این ارور رو میده :
من تا حالا با این روش کار نکردم و همیشه خودم با کوئری مستقیم ویرایش کردم واسه همین اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم، اما میخوام با ترکیب این دو مدل کدهام رو بهینه تر کنم
میخواستم ببینم راهی نیست که بشه برای وقتایی که اطلاعات یک جدول دیتاست از جوین چند جدول تشکیل شده هم به کمک کلاسی کوئری ها رو مدل سازی کرد ؟
ببخشید متنم خیلی طولانی شد...
خیلی ممنون
عزیزان میخواستم بپرسم که آیا کلاس SqlCommanBuilder نمی تونه دستورات Insert, Update, Delete رو برای دیتاستی که محتویات یک جدولش از جوین چند جدول پایه تشکیل شده، مدل سازی کنه ؟
آخه من توو برنامم یه Select زدم که اطلاعاتش رو از چند تا جدول استخراج می کنه، بعدش نتیجش رو که داخل یک جدول از Dataset قرار داره، بایند کردم به دیتاگریدویو و بعد از اعمال یک سری تغییرات
وقتی میخوام با SqlCommandBuilder تغییرات دیتاست رو در پایگاه داده ثبت کنم این ارور رو میده :
Dynamic SQL generation is not supported against multiple base tables
از معنی ارور پیداست که نمی تونه واسه جدول های چندپایه مدل سازی کنه...من تا حالا با این روش کار نکردم و همیشه خودم با کوئری مستقیم ویرایش کردم واسه همین اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم، اما میخوام با ترکیب این دو مدل کدهام رو بهینه تر کنم
میخواستم ببینم راهی نیست که بشه برای وقتایی که اطلاعات یک جدول دیتاست از جوین چند جدول تشکیل شده هم به کمک کلاسی کوئری ها رو مدل سازی کرد ؟
ببخشید متنم خیلی طولانی شد...
خیلی ممنون
آخرین ویرایش: