سوال در رابطه با وب سرویس های رایگان برای php

flyingfeathery

New Member
سلام به دوستان عزیزم
آیا لینک یک یا چند تا سایت مرجع برای وب سرویس ای که با php کار شده باشه و رایگان هم باشه سراغ دارید ؟

مثل وب سرویس برای آب و هوا ، قیمت ارز و ...

ممنون

restles20

Active Member
سلام
ویستا هاست یه پنل رایگان داره که 50 مگ فضا رایگان به کاربراش میده ولی خودم تا حالا ازش استفاده نکردم ببینم چه طوریاس
می خوای یه سری بهش بزن
اینم لینک سایتش

flyingfeathery

New Member
سلام
ویستا هاست یه پنل رایگان داره که 50 مگ فضا رایگان به کاربراش میده ولی خودم تا حالا ازش استفاده نکردم ببینم چه طوریاس
می خوای یه سری بهش بزن
اینم لینک سایتش

سلام
ممنون دوست خوبم
ولی من منظورم وب سرور نبود ، وب سرویس گفتم
مثلا شما از سایت خودت با کد php وصل میشی به یه وب سرور و یه سری اطلاعات خاص مثل آب و هوای شهر های مختلف ، یا قیمت ارز و یا ... را از اون آدرس لود میکنی و تو سایت خودت نمایش میدی

آخرین ویرایش:

restles20

Active Member
اشتباه لپی بود :green:
دوست عزیز فکر می کنم بهترین سایت ها سایت های دولتی باشه مثلا برای گرفتن اطلاعات آب و هوایی سایت سازمان هوا شناسی کل کشور به نشانی http://www.weather.ir/ استفاده کنی

jeyson

Active Member
من الان نفهمیدم دنبال وب سرویس برای PHP بود یا یه سایت که قیمت ارز اینارو ازش بگیره با iframe تو سایتش بذاره؟ :green:

flyingfeathery

New Member
من الان نفهمیدم دنبال وب سرویس برای php بود یا یه سایت که قیمت ارز اینارو ازش بگیره با iframe تو سایتش بذاره؟ :green:

من کلا وب سایت فول فلش کار میکنم که کاراری سرور ساید رو با php انچام میدم ، دنبال یه سری وب سرویس میگردم که به php وصل بشه و دیتا بگیره ، حالا آب و هوا ، ارز و یا هر چیز دیگه ، هر چی بیشتر بهتر ، دیتا رو تو php بتونم بگیرم و تو فلش خودم نشون میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا