سوال در رابطه با نرم افزارهای افزایش رتبه در گوگل

سلام دوستان
وقتتون به خیر
یک سری وب سایت ها هستند که خدماتی مبنی بر افزایش رتبه سایت در گوگل می دهند.
می خواستم ببینم کارشون واقعا صحت داره و روی رتبه سایت ما در گوگل تاثیر میزاره؟ هم چنین روی پیج رنک سایت ما.
آیا ممکنه سایتمون بلاک بشه؟

farik

Well-Known Member
باسلام ...
برخی از این سایتها با عنوان اینوه سءوی سایت شما را. بهتر میکنند وارد قضیه میشوند واز طرقی مثل استاندار سازی نحوه نمایش پیج ها..حذف لینک ها به صفحات مرده و.. باعث افزایش رنک شما میشود که این کار مانعی ندارد..اما در مواقعی این کار با فریب سیستم گوگل انجام میگیرد و از روش هایی که از نظر گوگل جرم محسوب میشود استفاده میشود ..این موارد سبب بلاک شدن شما میگردند..دسته اول نه تنها مضر نیستندبلکه توصیه هم میشوند ولی دسته دوم نه.
به همین خاطر این کار را افراد مطمءن بسپارید

ممنون از پاسخت دوست عزیز
از نظر سئو که بله؛ برخی وب سایت ها هستند این کار را انجام می دهند اما من خودم از نظر سئو وب سایت را ok کردم. اما از نظر رتبه و امار الکسا و رنک می خوام پیشرفت داشته باشم.
از وقتی سایتم را بهینه کردم بعد از حدود 2 ماه نیم وب سایت 1 رنگ گرفتم. رتبه در گوگل در برخی کلمات کلیدی اساسی و مهم به صفحه اول و گاها لینک اول رسید. اما به برخی کلمات ساده نه.رتبه الکسا هم 88 هزار در ایران و 3 میلیون در جهان هست که رتبه خوبی برای سایت ما نیست.
حالا طبق جستجویی که در اینترنت داشتم متوجه شدم اگه ورودی سایتم بالا باشه رتبه و رنک و الکسام بالا بهبود پیدا می کنه. به خاطر همین به فکر خرید بازدید افتادم.
می خواستم بدونم این خرید بازدید هم خوب هست یا نه؟

آدرس سایتم هم لینکی هست که در امضای دیجیتالم قرار گرفته.

سمیر2011

Active Member
الکسا مشکلی نداره ولی گوگل به بازدید شما کار نداره به محتوا و استاندارد پاندای خودش اهمیت می دهد که مطالب سایت شما مطابق با استاندارد های خودش باشه تا رتبه بدهد و بعدش باید سایت مدام مطلب گذاری بشه تا الکسا بگیره

bestdata

Active Member
برای اینکه آمارتون زیاد بشه تو الکسا باید کلمات کلیدی که بیشتر جستجو میشن و به سایت شما هم ربط دارن رتبه اول گوگل و بینگ رو بگیرید که برای اینکار سئو نیاز است (سئو اون چیزی که تو ذهن شما هست نیست سئو رو نمیشه OK کرد سئو همیشگیه و پویا و در حال تغییره ... )
برای اینکه رنک گوگلتون بالا بره بهتره که روی سئو خارجی سایتتون (off-page seo ) کار کنید تا رنکتون بهتره بشه مواظب الگوریتم پنالتی گوگل باشید در این زمینه

iranaca

New Member
هیچ وقت یک نرم افزار جای هوش انسان رو نمی گیره... پیشنهاد میکنم به جای این که به دنبال نرم افزاری های مختلف باشین.... با مطاعه خودتون استاندارد ها رو رعایت کنین....

netnazar

Member
یک سری از سایت هایی هستند که می نویسند آدرس سایت را وارد کنید تا برای شما بک لینک رایگان در همان لحظه تولید کنند که متاسفانه بعضی از لینک ها در جاهایی ستخته میشه که نباید بشه و به ضرر شما تموم میشه. سعی کنید از روش های White SEO یا همون سئوی سفید استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا