سوال در رابطه با متریال ویری pvc و mdf

elimah57

Member
به به آقا عارف عزيز فقط كساني را كه ميشناسه جواب سوالشان را ميده.غريبه ها رو تحويل نميگيره....:green:اين آقا علي را من نميشناسمش ولي سعي كردم يه كمكي كرده باشم..مشكل رندر سريع من هنوز حل نشده.

3D Art

Member
به به آقا عارف عزيز فقط كساني را كه ميشناسه جواب سوالشان را ميده.غريبه ها رو تحويل نميگيره....:green:اين آقا علي را من نميشناسمش ولي سعي كردم يه كمكي كرده باشم..مشكل رندر سريع من هنوز حل نشده.

دوست عزیز یه سوال . . . نه دو تا سوال
شما چرا توی متریال MDF رفرکت گلاسی رو تغییر دادید ؟
و اینکه چرا از ترنسلوسنسی Hard wax استفاده کردید ؟

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
ببین علی جان متریال آماده چیه؟؟!! بابا mdf ... آشپزخونه!!
یه تکسچر چوب با 3 نوع رفلکت یعنی در حقیقت با 3 نوع گلاسینس....
mdf high gloss هست که گلاسینس تقریبا 0.97 هست
یه پله مات تر میشه حدود گلاسینس 0.85
یه پله مات تر میشه حدود گلاسینس 0.7
این عددها فورمول نیست.قابل تغییر هست.اینقدر دنبال آماده نباشیم...

چشم

ALI_TAKHTI

Active Member
elimah57
عزیز اول ممنون از کمکت.خیلی خوب بود. و بعد باید عرض کنم اینجا همه با هم دوستیم و اتفاقا همه همدیگه رو میشناسیم. همه مجیدآنلاینی هستیم.بچه یه محلیم دادا.

amin256

Well-Known Member
معمولاً کارفرما اسم تکستچر رو میگه. مثلا زبرانو- آنتیک ، امریکن و... بعد تکستچرش رو خودش داره که باید اسکن کنی یا از سایت سازنده گیر بیاری و متریالشو بسازی.این کاتالوگ رو دانلود کن تکستچر های معروفی داره که اکثر کابینت ساز ها با اون کار می کنن.
http://vinagroup.co/vina catalog.pdf

solmaz68

New Member
معمولاً کارفرما اسم تکستچر رو میگه. مثلا زبرانو- آنتیک ، امریکن و... بعد تکستچرش رو خودش داره که باید اسکن کنی یا از سایت سازنده گیر بیاری و متریالشو بسازی.این کاتالوگ رو دانلود کن تکستچر های معروفی داره که اکثر کابینت ساز ها با اون کار می کنن.
http://vinagroup.co/vina catalog.pdf

ممنون دوست عزیز:rose:

sepid-s

New Member
سلام.
میخوام با نورهای استاندارد یا فتومتریک در وی ری نورهای هالوژنی و نور چراغ خواب بسازم اما در رندر دیده نمیشود .لطفا منو راهنمایی کنید.دلیلش چی میتونه باشه؟
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا