سوال در خصوص فروشنده های لایک و فالوور

H-assan

Well-Known Member
من از این سایت های خرید فالوور و لایک مثل فالوو جت خرید کردم برای یک اکانتی چندصد هزار و این سوال برام به وجود اومد این سایت ها این همه یوزر از کجا می یارن با این دسته بندی دقیق ایرانی و خارجی ؟ اگر روشش می دونید لطفا با من اشتراک بذارید. برنامه دارم برای راه اندازی یک کسب وکار . از همه جالبتر اینکه هنوز یک سال نشده عمر اپ کلاب هاوس و این سایت داره یوزر کلاب هاوس هم می فروشنه اونم چندصد هزاری ! چطوری اینکارو می کنن از نظر فنی ؟

آخرین ویرایش:

tikfollower

Member
سؤال خیلی خوبی پرسیدی چون واقعاً پشت‌صحنه این سایت‌ها جالبه. بیشتر این سرویس‌ها از اسکریپت‌ها و ربات‌های اختصاصی استفاده می‌کنن که با APIهای غیراستاندارد یا شبیه‌سازی رفتار کاربر، اکانت‌های فیک یا نیمه‌فعال تولید می‌کنن. برای دسته‌بندی ایرانی و خارجی هم معمولاً از IP، زبان سیستم یا منطقه شماره تلفن مجازی استفاده میشه. بعضی‌ها هم از شبکه‌های تبادل (exchange network) استفاده می‌کنن یعنی کاربران واقعی در ازای دریافت امتیاز به هم لایک و فالو میدن. در مورد کلاب‌هاوس هم همین روند بوده، فقط با اکانت‌های مجازی و شبیه‌ساز صدا یا فعالیت. البته از نظر فنی پیچیده‌ست ولی با ابزارهای خاص و سرورهای متعدد قابل انجامه.
خرید فالوور اینستاگرام واقعی و ایرانی (تحویل آنی)

جدیدترین ارسال ها

بالا