سوال در باره فورم تماس با ما!!!!

rss.Mafia

Banned
دوستان سوال من در باره قسمت تماس با ما است
من در صفحه تماس با ما ي سايتم كه انگليسي هم هست ميخواهم يك فورم تماس با ماي انگليسي بزارم كه افراد با ژر كردن آن بتوانند ژيام خود را ارسال كنند
لطفا يك نمونه اينجا بگذاريد تا من آن را در سايتم كژي كنم
2- در ضمن من سايت هايي را ديده ام كه يك چيزي ميزارن كه براي چت هست و عكس ياهو مسنجر هست و هر وقت صاحب سايت با آيديش آن ميشه اون عكس در سايت روشن ميشه و بازديد كننده با كليك بر روي آن ميتواند با وب مستر مستقيما چت كنه
اگر ميشه اون رو هم نمونه اش را به من بدهيد(البته انگليسي)

Ocarina

Member
1.میخوای پیامها رو تو دیتابیس ذخیره کنی؟اگه اینجوری هست باید یه زبان سمت سرور و کار با پایدگاه داده یاد داشته باشی...
2. اگه میخوای برات میل زده بشه هم هم با اکثر زبانها میشه این کارو کرد.... اگه میخوای من php شو دارم(هم روش اول و هم دوم)..البته باید هاست شما PHP رو ساپرت کنه
3.کیبورد شما (پ) نداره؟

rss.Mafia

Banned
نه کیبورد من پ نداره.
در ضمن من مبتدی هستم و نوفهمم شما چی میگی
یک نمونه برات میزارم تا منظورم را بفهمی
هم فورم را داره هم یاهو مسنجر
www.iranproweb.com/contact.php

aminflash

Member
این هم فرمی که توی اینترنت 2500 تومن می فروشن!!

پیوست ها

• sfm.zip
    4.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51

Ocarina

Member
rss.Mafia گفت:
نه کیبورد من پ نداره.
در ضمن من مبتدی هستم و نوفهمم شما چی میگی
یک نمونه برات میزارم تا منظورم را بفهمی
هم فورم را داره هم یاهو مسنجر
www.iranproweb.com/contact.php
خوب منم همیچین چیزی رو گفتم دیگه...
البته گفتم که میخوای تماسها برات میل بشه یا اینکه تو یه صفحه جدا گونه بتونی ببینی...؟ یعنی تو بانک اطلاعاتی ذخیره بشه...
من میتونم هچین چیزی که گفتی برات درست کنم... فقط باید مشخص کنی که هاست داری یا نه؟ هاستی که php ساپرت کنه...؟
منتظر خبرت هستم..؟

behzad_dc

Member
با سلام و عرض تبریک سال نو.

امین فلاش جان شما که زحمت کشیدید و لینک دانلود دادید لطفا اگر امکان داره کپی رایت زیرش رو بردارید ممنون میشم.

sadismi_10

Member
من هر کاری میکنم (حتی با استفاده از راهنماش) بازم نصب نمیشه
در ضمن
کسی اسکریپت چک کردن دومین رو نداره؟

aminflash

Member
sadismi_10 گفت:
من هر کاری میکنم (حتی با استفاده از راهنماش) بازم نصب نمیشه
در ضمن
کسی اسکریپت چک کردن دومین رو نداره؟
توش یه فایل readme داره... فکر نمیکم بهتر از اون بشه توضیح داد...
درضمن کپی رایتش جایی معلوم نمیشه.. من هم نساختمش که بخوام برش دارم.... باشه بهتره... بالاخره چیزیه که خیلی ها دنبالشن و طرف مجانی در اختیار همه گذاشته... اگه یه گوشه اش اسمش باشه فکر نکنم بد باشه...حالا اگه خیلی اسرار داری کاری نداره یه کم توی شفای php تغییرات بده...
درضمن خودم امتحانش کردم و کار میکنه

aminflash

Member
این فرم رو با فرانت پیج باز کن می بنینی که داره... احتمالا تو ندیده بودی یا بلد نبودی..

جدیدترین ارسال ها

بالا