سوال درمورد طراحی بنر

hamid

Well-Known Member
سلام خواست بدون تمام این بنرها با ادوب فلش ساخته شدن؟
یا نرم افزار خاصی داره که تمپلیتای اینجوری داشته باشه؟ از نظر حرکت نوشته ها نمیگم از نظر طراحی و حرکن کارکتر میگم
مثل این که یه کاربره دیگه هم پرسیده بود http://cdn.tabnak.ir/files/adv/4439_459.swf
بعد اگه اینا با همون ادوب فلش ساخته شده باشن چه مدت طول میکشه که یاد گرفت ایا اموزشی تو این زمینه هست
دیگه این روزا طراحی بنرا با فرمت GIF داره کم رنگ تر میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
http://www.persianswf.com/flash-banner-design/index.htm

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

بله به راحتی همشون را میشه با همین فلش ساخت.

فقط بعضی موارد که حرکات دوربین لازمه از برنامه هایی که خروجی فلش میدن و حرفه ای ترن استفاده میشه مثل : ToobBoom یا Anime Studio یا....

اگر جلوه های ویژه ی خاصی هم بخواهین بزنین افترافکت در خدمت شماست.

موفق باشید _ مهرداد

hamid

Well-Known Member
من نرم افزار SWiSH Max رو دانلود کردم خیلیم خوبه فقط یه سوال واسه بک گراندش چیکار باید بکنی ایا تمپلیت های منحرکی واسه بک گراند نداره؟
یا سایتی چیزی هست که نمونه بک گراند داشته باشه؟

ultra1383

Active Member
همانطور که دوست عزیزمون گفتند با این برنامه ها میشه کار کرد ، اما مهمترین نکته در ساخت بنرهای تبلیغاتی سناریو و خلاقیتی که پشت تکنیک قرار داره .
موفق و پیروز باشی .

Mehrdad155

کاربر فعال
الان حرکت این کارتر چطوریه؟
ایا نرم SWiSH Max میتونه این حرکات رو طراحی کنه؟
من نرم افزار SWiSH Max رو دانلود کردم خیلیم خوبه فقط یه سوال واسه بک گراندش چیکار باید بکنی ایا تمپلیت های منحرکی واسه بک گراند نداره؟
یا سایتی چیزی هست که نمونه بک گراند داشته باشه؟

حرکات این کاراکتر خوبه ولی خیلی خوب نیست ( نظر منه ) .من کلا hand drawing را به هر چیز دیگه و استفاده از ابزار دیگه ترجیح میدم.
بله سوییش مکس میتونه این کارو بکنه.

راستش من با سوییش زیاد کار نکردم. فقط یه مدت برا افکت های متنی ازش استفاده کردم. تمپلت حتما داره.یه سرچ ازش بزن.

اگه تو کاراکتر سازی فلش مبتدی هستید و می خواهید پیشرفته بشید برنامه ی AnimeStudio را حتما ببینید. ضرر نمیکنید.

موفق باشید _ مهرداد

hamid

Well-Known Member
من سرچ کردم تو سویش حدود چند صدتا افکت برای ابجکتا داره ولی بک گراند نداره
ایا سایتی هست برای دانلود کارکتر های اماده و بهد ایمپورت کنی داخل برنامه که دیگه نیازی به طراحی نباشه مثلا کارکتری که راه میره یا بالا پایی میپری یا تلفنی زنگ میخوره ازین قبیل چیزا

جدیدترین ارسال ها

بالا