Fa سوال درمورد ساخت آلبوم عکس در بیلدر

alirezawa

New Member
با سلام خدمت تمام اساتید من برای هیئت مسجد قسد دارم یک آلبوم عکس بصورت دیجیتالی با مالتی میدیا بیلدر هستم میخاستم بدونم کسی میتونه راهنمایی کنه من جند مثال پیدا کردم یکیشون خوب بود فقط باید دو مورد تغیرات در اون ایجاد بکنم یکی اینکه در این برنامه عکس ها باید بصورت دستی انتخاب بشن من میخام عکس ها را در پوشه ای با نام دلخاه در کنار برنامه بزارم و برنامه بصورت اتوماتیک عکس ها را بار گزاری بکنه و دیگری افزودن گزینه پرینت به برنامه پیشاپیش از همه اساتید تشکر میکنم
اینم لینک برنامه

پیوست ها

• image.zip
    131.3 کیلوبایت · بازدیدها: 234

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز من وقت ندارم فایل رو ببینم و کمکتون کنم ولی من بودم با استفاده از برنامه های که آلبوم تصاویر به صورت HTML درست میکنن استفاده میکردم هم راحته و هم میتونی از انواع افکت ها توش استفاده کنی و قابلیت های پرینت پخش موزیک و کلی امکانات دیگه که با MMB نمیتونی بذاری یا سخته میتونی با اون برنامه ها انجام بدی بعد فایل خروجیت رو بیاری با یه شی Browser تو MMB نشون بدی

برای پیدا کردن نرم افزار هم میتونید با یه سرچ ساده تو گوگل پیداش کنید

• Like
Reactions: 9up

alirezawa

New Member
با سلام ممنون من با برنامه های ساخت آلبوم مشکل زیاد دارم فعلا فقط اسکریپت لازم دارم که بتونه mmb بطور خود کار عکس ها را لود کنه و پرینت دیگه حذف کرم از پروژه اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر

alirezawa

New Member
با سلام ممنون از جوابتون من فلا اسکریپت لود کردن بصورت اتوماتیک عکس ها را می خوام

nevercom

شما اون مبحث رو مطالعه کردین ؟!
اونجا توضیح داده شده که چطور همه ی عکس های موجود در یک پوشه ی خاص رو پیدا کرد و بهشون دسترسی داشت.

alirezawa

New Member
با سلام بله خوندم اما باز اونچیزی که من میخام نیست در مثال تاپیک فوق باز مانند مثال خودم که پیدا کردم مثیر را باید دستی داد من میخام مسیر دادن بصورت دستی نداشته باشه اگر بتوانید یک مثال عملی نشان بدید ممنون میشم با کمال تشکر

nevercom

اجازه بدید کمی براتون توضیح بدم، برای نمایش عکس نیاز دارید که به آدرس کامل اون تصویر دسترسی داشته باشید.
ساده ترین حالت اینه که عکسها رو بصورت شئ Bitmap وارد برنامه کنید و نمایش شون بدید، واضح هست که این روش اصلاً کارایی نداره.

در مرحله ی بعد میشه محموعه ای از چند تصویر رو در پوشه ای قرار داد و آدرس دسترسی به اون تصاویر رو به برنامه معرفی کرد، در این روش شما تصاویر رو از بیرون لود میکنید و خیلی مناسب تر هست، اما مشکلش اینه که فقط تصاویری که به برنامه معرفی شدن نمایش داده میشن و اگر علاوه بر اونها تصاویر دیگه ای رو در اون پوشه قرار بدیم، برنامه قادر به شناسایی اونها نخواهد بود.

برای حل این مشکل، راه حلی که به ذهن میرسه اینه که یک الگو برای نامگذاری تصاویر انتخاب کنیم، مثلاً pic1, pic2,...,pic10
اما باز هم برنامه بطور کامل نمیتونه پاسخگوی نیاز ما باشه.

خب، حالا که این راه حل رو بررسی کردیم، باید اشاره کرد که بهترین روش این هست که توسط تابع SearchForFiles پوشه ی موردنظر رو برای فایلهای تصویری مورد جستجو قرار بدیم و تمام نتایج جستجو رو به ترتیب نمایش بدیم.

اما در همه ی اینها یک چیز مشترکه و اون این هست که باید یک آدرس، یک پوشه؛ برای برنامه تعریف بشه بعنوان منبع تصاویر !

در اون مثال از کاربر خواسته میشه که پوشه ی حاوی عکس ها رو انتخاب کنه (نوسط دستور OpenFile)، و آدرس پوشه ی انتخاب شده برای عملیات بعدی مورد استفاده قرار میگیره.
حالا کافیه اون خط از کد رو حذف کنید و آدرس اون پوشه رو خودتون در کدها تعریف کنید، مثلاً:
کد:
Path$ = '<SrcDir>\Pics\\'

alirezawa

New Member
با سلام ممنون از جوابتون من میخام بدونم کجای این اسکریپت ویرایش کنم
filter$='Image Files|*.jpg;*.bmp;*.jpeg;*.png|Any file|*.*||'
PluginSet("plugy","filter$")
PluginRun("plugy","d_filter")
title$='Open Image Files'
PluginSet("plugy","title$")
PluginRun("plugy","d_multi_title")
PluginRun("plugy","d_multi_open")
PluginGet("plugy","status")
If (status) Then
For i=1 To status
**file
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_file")
PluginGet("plugy","file$")
files$=file$
**name
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_name")
PluginGet("plugy","name$")
names$=name$
Next i
End
pagesf=status/6
pagesf2=ABS(pagesf)
pages=pagesf2+1
If (status<>0) Then
For c=status+1 To 1000
files$[c]=''
names$[c]=''
Next c
page=1
DisplayValue("num","1")
RunScript("Add")
End

کجا باید کد Path$ = '<SrcDir>\Pics\\' قرار بدم و کدوم قسمت کد را باید حذف کنم
ممنون میشم سر پروژه که اول پیوست کردم نشان بدهید با تشکر

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز کافیه به جای کد های بالا کد زیر رو قرار بدید تا مشکلتون حل بشه در ضمن نیازی هم به استفاده از پلاگین Plugy نیست

توی کد زیر status=10 تعداد عکس هایی هست که داخل پوشه ImageFile هست

این کد هم
PHP:
name$='IMG'+CHAR(i)+'.jpg'
مربوط به نام فایل های تصویری تون هست که اسم فایل های تصویرتون به این شکل باید باشن IMG1,IMG2,IMG3,.....

این کد هم
PHP:
file$='<SrcDir>\ImageFile\\'+name$
مربوط به مسیر پوشه تصاویرتون هست

PHP:
status=10
For i=1 To status
  name$='IMG'+CHAR(i)+'.jpg'
  file$='<SrcDir>\ImageFile\\'+name$
  files$[i]=file$
  names$[i]=name$
Next i