سوال درمورد ثبت شرکت تعاونی

hamid_gh20

New Member
سلام
من میخوام یک شرکت تعاونی درمورد خدمات رایانه ای که تعمیرات سخت افزارم انجام بدم وکم کم به فکر وارداتم هستم که وارداتم انجام بدم و کلیه کارای که مربوط به رایانه هست کم کم راه بندازم حالا سوالم اینه که تو اساسنامه چی بنویسم که هم بتونم وامشو بگیرم به مقدارمورد نیاز هم اینکه به فکر اینده باشم لطفا دقیقا بفرمایید چی بنویسم
قبلا از راهنمایی دوستان تشکر میکنم

simo120

Active Member
دوست عزیز
اولا برای ثبت تعاونی باید 7 نفر عضو داشته باشی برای هیات مدیره
دوما از این 7 نفر حداقل دو نفرشون باید لیسانس کامپیوتر ترجیحا با گرایش سخت افزار باشن(بهتره یک نفر هم لیسانس بازرگانی باشه برای واردات)
سوما شما اول باید از نظام صنفی رایانه مجوز بگیری
و در نهایت باید در شورای عالی انفورماتیک و اتحادیه صنف رایانه هم عضو بشید.

این مختصری بود از کارهایی که قبل از ثبت شرکت باید انجام بدید.
اینا رو از خودم نگفتم.چون رفتم دنبالش و انجام دادم میگم.:green:

hamid_gh20

New Member
دوست عزیز
اولا برای ثبت تعاونی باید 7 نفر عضو داشته باشی برای هیات مدیره
دوما از این 7 نفر حداقل دو نفرشون باید لیسانس کامپیوتر ترجیحا با گرایش سخت افزار باشن(بهتره یک نفر هم لیسانس بازرگانی باشه برای واردات)
سوما شما اول باید از نظام صنفی رایانه مجوز بگیری
و در نهایت باید در شورای عالی انفورماتیک و اتحادیه صنف رایانه هم عضو بشید.

این مختصری بود از کارهایی که قبل از ثبت شرکت باید انجام بدید.
اینا رو از خودم نگفتم.چون رفتم دنبالش و انجام دادم میگم.:green:

ممنون از جوابتون
عزیز الان یه کارخانه هست که چند وقتی هست که خوابیده خودشون میگن به دلیل این خوابیده که اختلاف افتاده بین شرکا این کارخانه برای تولیدانواع دستمال کاغذی و پوشک بچه و مجوز تولید اب معدنی رو هم داره کاملا مجهز هستد و میگن شما بیا بخرش و فقط پول وامشو بده واینطور که میگن سند کارخانه رو گذاشتن برا ضمانت نظر شما چیه اگر اینطور که میگن باشه ارزش داره بخرمش یا نه؟ البته چند وقتی هست که اقسات وام رو ندادن وامی که گرفته بودن حدود 130میلیون بوده اما الان وام شده حدود 200 تا 300میلیون با سودش اینقد شده

آخرین ویرایش:

simo120

Active Member
دوست عزیز این چه سوالیه میپرسی؟
من که در این زمینه تخصص ندارم.شما دربراه شرکت بازرگانی و رایانه ای سوال کریدید منم جواب دادم.ولی در کل سعی کن خودت رو درگیر این مسائل درگیری بین شرکا و وام بانکی نکن.همش درده سره.اگه خوب بود خودشون بزور نمیفروختن.

جدیدترین ارسال ها

بالا