سوال درمورد ایفریم

شروع موضوع توسط kamyab_00 ‏11 جولای 2013 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. kamyab_00

    kamyab_00 New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان سوالی در مورد ایفریم داشتم می خواستم بدونم میشه یک کلاس توی یه صفحرو اورد یا نه مثلا برای ایدی فقط کافیه
    [HTMLS]
    <iframe src"url#id"></iframe>
    [/HTMLS]
    زد
    مثلا من می خوام ایفریم یک عدد که توی تگ اسپن رو با کلاس price بگیرم باید چیکار کنم؟
    کلا روشی به چز ایفریم هم هست؟
     
    نوشته شده توسط kamyab_00 در ‏11 جولای 2013
  2. netnazar

    netnazar Member

    ارسال‌ها:
    66
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    آیفریم برای لینکهای خارجی استفاده میشه اگه آیدی هم آخر لینک بذارید کار میکنه
     
    نوشته شده توسط netnazar در ‏25 دسامبر 2013

به اشتراک بگذارید