سلام چرا من وقتی یه plane میذارم و متریال matte/shadow رو بهش میدم اینجوری روشن میشه؟
hesam_sn کاربر VIP Jun 25, 2011 #1 سلام چرا من وقتی یه plane میذارم و متریال matte/shadow رو بهش میدم اینجوری روشن میشه؟ پیوست ها dff.jpg 292.1 کیلوبایت · بازدیدها: 36
arminAnim کاربر متخصص Jun 26, 2011 #2 کاش یکم بیشتر توضیح می دادی، چه موتور رندی چه تنظیمات نوری، صحنه چطور روشن شده و اینا
hesam_sn کاربر VIP Jun 26, 2011 #3 arminAnim گفت: کاش یکم بیشتر توضیح می دادی، چه موتور رندی چه تنظیمات نوری، صحنه چطور روشن شده و اینا کلیک کنید تا باز شود... با vray رندر گرفتم. چند تا نور vraylight تو صحنه هست. از vrayhdri هم برای enviroment استفاده کردم مپ hdri رو به یکی از نور ها هم دادم
arminAnim گفت: کاش یکم بیشتر توضیح می دادی، چه موتور رندی چه تنظیمات نوری، صحنه چطور روشن شده و اینا کلیک کنید تا باز شود... با vray رندر گرفتم. چند تا نور vraylight تو صحنه هست. از vrayhdri هم برای enviroment استفاده کردم مپ hdri رو به یکی از نور ها هم دادم
M Majid CG کاربر متخصص مدلینگ Jun 26, 2011 #4 سلام وقتی از نور hdri استفاده میکنی لازم نیست نور دیگه ای تو صحنه باشه در مورد این مشکل که گفتی یه چیز عادیه چون نور hdri توی صحنه اته اگه میخوای درستش کنی پلنت رو بزرگتر کن تا کل جاده رو بگیره اینجوری یکنواخت میشه بعضی وقتاهم با بالا پایین کردن پلن این مشکل برطرف میشه راستی از یه HDRI با کیفیت تر استفاده کن
سلام وقتی از نور hdri استفاده میکنی لازم نیست نور دیگه ای تو صحنه باشه در مورد این مشکل که گفتی یه چیز عادیه چون نور hdri توی صحنه اته اگه میخوای درستش کنی پلنت رو بزرگتر کن تا کل جاده رو بگیره اینجوری یکنواخت میشه بعضی وقتاهم با بالا پایین کردن پلن این مشکل برطرف میشه راستی از یه HDRI با کیفیت تر استفاده کن
hesam_sn کاربر VIP Jun 26, 2011 #5 عکس پس زمینه با hdri فرق داره . همون hdri رو تو enviroment بذارم یا تو فوتوشاپ پسوندش رو عوض کنم؟
ardavan18 Active Member Jul 3, 2011 #6 سلام.سعی کن وقتی یه پلن میزاری.توی مدیفایرش-----render multipliers توی ......scale پلنتو زیاد بده.....120 یا 200 ......
سلام.سعی کن وقتی یه پلن میزاری.توی مدیفایرش-----render multipliers توی ......scale پلنتو زیاد بده.....120 یا 200 ......