سوال درباره پروژه های آماده

rezax001

New Member
سلام به همه دوستان عزیز

یه سوال درباره پروژه های آماده داشتم !!

سایز تلویزیون ایران 576*720 هستش و بیشتر پروژه های آماده با فرمت HD یا سایزهای بالاتر هستند . حالا وقتی میخوایم اینا رو به سایز تلویزیونی ایران در بیاریم خیلی خراب می شوند ، آیا راهی برای حل این مشکل است یا نه ؟

با تشکر از همه :rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
مشکلی نیست برادر
شما در همون ابعاد هم که کار رو خروجی بگیرید فقط می بایست تلرانس رو در نظر بگیرید حتما
داخل خود افتر افکت زیر پنجره ویوپورت یه گزینه هست به نام toggle نمیدونم چیچی:green:اون رو فعال کنید و نباید تکست ها یا تصاویر کاراکتر از اولین خطتون بیرون بره که بعد وقتی میره روی آنتن تصویرتون خورده میشه

rezax001

New Member
مرسی از جوابتون

من تازه کارم میشه یه کم بیشتر توضیح بدین

با تشکر

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
توی تصویر پیوستی شاید بهتر متوجه بشید
شما واسه اینکه خیالتون راحت باشه باید لایه هایی که احتیاج هست حتما به صورت کامل دیده بشه رو از وسط این خطوط بیرون تر نبرید که با خط چین نشون دادم واستون
واسه بالا و پایین کادر هم به همین صورت هست
من خودم معمولا ریسک نمیکنم و از اولین کادر عناصر اصلیمو خارج نمیکنم
امیدوارم متوجه شده باشید:rose:

آخرین ویرایش:

rezax001

New Member
مرسی دوست عزیز

همون کاری که گفتین رو انجام دادم اما وقتی title/action safe رو فعال میکنم خطوط خودش رو دارم ولی اون خطوطی رو که مشخص کردین و نوشتین نشان دهنده محدوده کادر تلویزیونی هستند رو ندارم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
توی تصویر پیوستی شاید بهتر متوجه بشید
شما واسه اینکه خیالتون راحت باشه باید لایه هایی که احتیاج هست حتما به صورت کامل دیده بشه رو از وسط این خطوط بیرون تر نبرید که با خط چین نشون دادم واستون
واسه بالا و پایین کادر هم به همین صورت هست
من خودم معمولا ریسک نمیکنم و از اولین کادر عناصر اصلیمو خارج نمیکنم
امیدوارم متوجه شده باشید:rose:

سلام

یه کم مبحث رو باز کنم کسی دچار اشتباه نشه ... نمی تونم خیلی مفصل توضیح بدم اما خلاصه .....

تمام برودکست هایی که الان هستند چه داخل ایران چه مثلا pmc همه پال پخش می کنند خب .... حالا شما اگر hd هم بهشون بدی به پال تبدیل میشه ... پس فرقی نمی کنه که پال تبدیل می کنی یا hd ... اون قسمت حاشیه امن رو همیشه باید در نظر بگیر ... خصوصا برای تلویزیون های لامپی این مساله بیشتر تو چشم میاد اما تلویزیون های جدید درک دقیقتری دارند و این بیرون زدگی کمتره ... از توضیحات مفصل تر و فنی تر معذورم ( به یاد دو واحد تلویزیونی که تو دانشگاه خوندم یادش بخیر )

بعد اینکه :
اون خط وسطی نشان دهنده کادر تلویزیون نیست .... اون خط وسطی رو برای چی شما میگی کادره؟
ما دو کادر داریم یکی محدوده تلویزیون رو تعیین می کنه یکی محدوده متن یا تیتراژ .....
این کادرها فقط راهنما هستند نه وحی منزل .... اولی معمولا روی ده درصد تصویر و دومی بیست درصد تنظیم شده ... که البته قابل تنظیم توسط خود کاربر است ( البته من تو پریمیر خروجی نهایی می گیرم) ... شما بسته به شبکه ای که کار می کنید و بر اساس تجربه ممکنه کادر امن رو بجای ده درصد بیشتر یا کمتر بذارید ..... حتما باید با اون شبکه کار کنید و بر اساس تبدیل هایی که انجام میشه ببینید که چقدر از کادر خورده میشه ... طبق استاندارد معمولا ده و حداکثر تا بیست درصد خورده میشه ( البته بهتره بگم طبق تجربیاتم ). من در بدترین حالت بیشتر از بیست درصد خوردگی ندیدم.

کادر دوم هم که یه چیزی سلیقه ایست . طبق استاندارد ( بهتره بگیم زیبایی شناسی ) وقتی شما میخواهی متنی رو صفحه بنویسی ( چون متن جز سوژه های مهم تصویر شما است ) خوب نیست که این متن بره بچسبه به لب تصویر و بهتره کمی فاصله بگیره .... اما بقیش سلیقه است شما ممکنه متنت رو وسط بنویسی اصلا و کادر تیتراژ برات مهم نباشه ....

اتفاقا تجربه من میگه اگه خروجیت رو hd بگیری خیلی بیشتر خورده میشه ... یعنی این کادرها مهمتر هم میشن ... چون این hd بالاخره از یک رسانه پال پخش میشه ... مگه بخواهی تصویرت رو بصورت مداره بسته مثل کامپیوتر ببینی که کل تصویر رو همیشه داری .... که البته تو کامپیوتر پال هم داشته باشی همه تصویر رو میبینی ....

الان اکثر کارهای و سریالها و تبلیغات دارند hd ضبط میشند اما پال پخش میشند ...

در پناه خدا

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
:)
ببینید دوست گلم،من تا حالا کاری واسه شبکه یا خارج از تلویزیون ایران انجام ندادم
این چیزایی را هم که گفتم به زبان ساده و قابل درک واسه دوست گلمون بود
من با استفاده از تجربه شخصی فراوان و پیگیری این مبحث و تست این موضوع به این برداشت ها رسیدم
بحث 20% اصلا مطلق نیست و بسته به نوع تلویزیون و گیرنده قابل تغییر هست
در رابطه با بحث زیبا شناسی کادر و سوژه فاصله از لبه،همیشه صدق نمیکنه و بسته به ترکیب عناصر داره که شما قطعا خودتون واقف هستید
واسه درک بهتر این مطلب ببینم میتونم نوار شاهد سازمان را بگیرم و پخش همین آگهی رو براتون آپ کنم
2 واحد تلویزیون توی کدوم رشته تدریس میشه برادر؟
شما هم در پناه خدا
:rose:

Mamad39

Member
اقا اصلا بیخیال شو
تو همین ک خروجیتو بگیری ب اونا مثلا بدی اونا خودشون درست میکنند

aligraphic

Well-Known Member
دوستان ببخشید من تاپیک رو تا آخر نخوندم...

میتونی پروژه های hd رو pal رندر کنی موقع خروجی گرفتن...
تصویر پیوست شده

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    65.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دوستان ببخشید من تاپیک رو تا آخر نخوندم...

میتونی پروژه های hd رو pal رندر کنی موقع خروجی گرفتن...
تصویر پیوست شده
برادر قربون چشات برم از اون حرفا بودااااا
هیچ موقع ریسایز نمیتونه این کار رو بکنه:rose:

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز سایز hd رو با همین روشی که گفتم میشه انجام داد و هیچ مشکلی پیش نمیاد.(تبدیل به pal wide)
ولی سایز full hd نه!
تو پروژه های آماده معمولا دو سایز hd و full هردوشو قرار میدن!

rezax001

New Member
دوست عزیز سایز hd رو با همین روشی که گفتم میشه انجام داد و هیچ مشکلی پیش نمیاد.(تبدیل به pal wide)
ولی سایز full hd نه!
تو پروژه های آماده معمولا دو سایز hd و full هردوشو قرار میدن!

سلام من امتحان کردم و جواب داد

مرسی داش :rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دوست عزیزali graphic اصلا خنده نداره ها:green:
ببینید هدف من از بحثم ابعاد تصویر نبود،نسبت 1080*1920 با 16:9 یکی هست
هدف نحوه قرار گیری و چگونگی مشخص کردن لبه های کادر تلویزیونی بود
یه بار دیگه خوب عکسی رو که پیوست کردید ببینید،جایی به پال واید اشاره نکرده بودید پسرم:)

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیزali graphic اصلا خنده نداره ها:green:
ببینید هدف من از بحثم ابعاد تصویر نبود،نسبت 1080*1920 با 16:9 یکی هست
هدف نحوه قرار گیری و چگونگی مشخص کردن لبه های کادر تلویزیونی بود
یه بار دیگه خوب عکسی رو که پیوست کردید ببینید،جایی به پال واید اشاره نکرده بودید پسرم:)

پدر خیلی خیلی خیلی از شما عذر می خوام، قول میدم که دیگه تکرار نشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا