توی تصویر پیوستی شاید بهتر متوجه بشید
شما واسه اینکه خیالتون راحت باشه باید لایه هایی که احتیاج هست حتما به صورت کامل دیده بشه رو از وسط این خطوط بیرون تر نبرید که با خط چین نشون دادم واستون
واسه بالا و پایین کادر هم به همین صورت هست
من خودم معمولا ریسک نمیکنم و از اولین کادر عناصر اصلیمو خارج نمیکنم
امیدوارم متوجه شده باشید
سلام
یه کم مبحث رو باز کنم کسی دچار اشتباه نشه ... نمی تونم خیلی مفصل توضیح بدم اما خلاصه .....
تمام برودکست هایی که الان هستند چه داخل ایران چه مثلا pmc همه پال پخش می کنند خب .... حالا شما اگر hd هم بهشون بدی به پال تبدیل میشه ... پس فرقی نمی کنه که پال تبدیل می کنی یا hd ... اون قسمت حاشیه امن رو همیشه باید در نظر بگیر ... خصوصا برای تلویزیون های لامپی این مساله بیشتر تو چشم میاد اما تلویزیون های جدید درک دقیقتری دارند و این بیرون زدگی کمتره ... از توضیحات مفصل تر و فنی تر معذورم ( به یاد دو واحد تلویزیونی که تو دانشگاه خوندم یادش بخیر )
بعد اینکه :
اون خط وسطی نشان دهنده کادر تلویزیون نیست .... اون خط وسطی رو برای چی شما میگی کادره؟
ما دو کادر داریم یکی محدوده تلویزیون رو تعیین می کنه یکی محدوده متن یا تیتراژ .....
این کادرها فقط راهنما هستند نه وحی منزل .... اولی معمولا روی ده درصد تصویر و دومی بیست درصد تنظیم شده ... که البته قابل تنظیم توسط خود کاربر است ( البته من تو پریمیر خروجی نهایی می گیرم) ... شما بسته به شبکه ای که کار می کنید و بر اساس تجربه ممکنه کادر امن رو بجای ده درصد بیشتر یا کمتر بذارید ..... حتما باید با اون شبکه کار کنید و بر اساس تبدیل هایی که انجام میشه ببینید که چقدر از کادر خورده میشه ... طبق استاندارد معمولا ده و حداکثر تا بیست درصد خورده میشه ( البته بهتره بگم طبق تجربیاتم ). من در بدترین حالت بیشتر از بیست درصد خوردگی ندیدم.
کادر دوم هم که یه چیزی سلیقه ایست . طبق استاندارد ( بهتره بگیم زیبایی شناسی ) وقتی شما میخواهی متنی رو صفحه بنویسی ( چون متن جز سوژه های مهم تصویر شما است ) خوب نیست که این متن بره بچسبه به لب تصویر و بهتره کمی فاصله بگیره .... اما بقیش سلیقه است شما ممکنه متنت رو وسط بنویسی اصلا و کادر تیتراژ برات مهم نباشه ....
اتفاقا تجربه من میگه اگه خروجیت رو hd بگیری خیلی بیشتر خورده میشه ... یعنی این کادرها مهمتر هم میشن ... چون این hd بالاخره از یک رسانه پال پخش میشه ... مگه بخواهی تصویرت رو بصورت مداره بسته مثل کامپیوتر ببینی که کل تصویر رو همیشه داری .... که البته تو کامپیوتر پال هم داشته باشی همه تصویر رو میبینی ....
الان اکثر کارهای و سریالها و تبلیغات دارند hd ضبط میشند اما پال پخش میشند ...
در پناه خدا