سوال درباره نحوه ذخیره کردن یک متریال

Meiti

Member
سلام
گاهی پیش میاد که میخوام یه متریال رو از یه فایل اماده ذخیره کنم رو سیستم خودم بعد توی مدل خودم به کار ببرم
راهی داره؟ یا کلا یه سری متریال رو اماده داشته باشم که همیشه همونها رو لود کنم مثل شیشه و این چیزا

rmreza

Well-Known Member
با سلام
برای این کار میتونید از متریال های آماده شرکت evermotion استفاده کنید . با نام های
Archshaders vol 01
و
Archshaders vol 02
هر جور متریال بخواین توش هست
موفق باشید.

rmreza

Well-Known Member
البته که میشه عزیزم
برای اینکار متریال ادیتور رو باز کن > توی زیر دایر های متریال یک چند تا گزینه است > موس خودت رو ببر روی گزینه ای که این جمله رو نشون بده > put to library
تموم شد . حالا اگه گزینه get material رو بزنی و بری توی متریال ها مبینی که توی قسمت temporary library موجود است
موفق باشید.

Elyar21

New Member
وقتی میخواهیم فایل تری دی رو که در یک سیستم کار کردیم ، در یک سیستم دیگر باز و کار کنیم . مترالهایی رو که در سیستم اول در فایل تری دی استفاده کردیم در سیستم جدید نشون نمیده . چطوری میتونیم موقع ذخیره کردن فایل تری دی ، متریالهارو نیز همراه با اون داشته باشیم ؟

amin256

Well-Known Member
وقتی میخواهیم فایل تری دی رو که در یک سیستم کار کردیم ، در یک سیستم دیگر باز و کار کنیم . مترالهایی رو که در سیستم اول در فایل تری دی استفاده کردیم در سیستم جدید نشون نمیده . چطوری میتونیم موقع ذخیره کردن فایل تری دی ، متریالهارو نیز همراه با اون داشته باشیم ؟
برو به file >save as>archive یک فایل زیپ ساخته میشه که حاوی فایلهای پروژه ، متریالها ، تکستچرها و هرچیز دیگه هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا