سوال درباره كار با فايلهاي torrent

mahmoudezoj

New Member
من دنبال يه بازي مي‌گردم كه هيچ جايي پيداش نكردم
تو ايران كه اصلا نيست ،تو نت هم هر جا ديدمش پولي بود.
يه جا چند وقت پيش پيدا كردم كه يه فايل گذاشته بود براي dl كه پسوندش torrent هست.بعد تو توضيحاتش نوشته برنامه تو 5 قسمت هست كه هر قسمتش حدود 20mg هست.ولي اين فايل torrent فقط 17kb هست.
نمي‌دونم با اين فايل چكار مي‌شه كرد.
مي‌شه كمكم كنين؟

Mandana

Active Member
با برنامه های مثل utorrent باز اش کنید و شروع به دانلود کنید.اون فایل رو باید با یوتورنت اوپن کنید و ازتون میپرسه کجا سیو کنم و غیره.بعد میره برای دانلود با سایز اصلی
موفق باشی

hamid_

New Member
با برنامه هاي زير مي توني اونو دانلود كني
azureus
bittorrent
utorrent

rouzbeh_ziafati

New Member
کمک

من برنامه utorrent و bitcomet رو دانلود و نصب کردم اما فایل های torrent رو دانلود نمیکنند . کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟ من با دیال آپ وصل میشم . فایل torrent رو add میکنم تو برنامه دانلود اما روی 0% میمونه . چندتا فایل رو تست کردم اینطوری بود در حالیکه برای دوستم همون موقع دانلود میشدند . مشکل از کجاااااااااااست

emad_67

Member
شاید isp شما torrent رو بسته باشه.
مثلا تو isp من همه پرت های emule بسته هست و اصلا نمیشه باهاش کانکت شد.

mahmoudezoj

New Member
من برنامه utorrent و bitcomet رو دانلود و نصب کردم اما فایل های torrent رو دانلود نمیکنند . کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟ من با دیال آپ وصل میشم . فایل torrent رو add میکنم تو برنامه دانلود اما روی 0% میمونه . چندتا فایل رو تست کردم اینطوری بود در حالیکه برای دوستم همون موقع دانلود میشدند . مشکل از کجاااااااااااست

عزيزم فايهاي turrent‌فايلهايي هستن كه شما به وسيله همين برنامه‌ها مثل uturrent اون رو به اشتراك مي‌زارين. وقتي شما آنلاين نباشين كسي ديگه نمي‌تونه اون فايل رو دريافت كنه. براي اون فايلها هم كه شما امتحان كردين همين اتفاق افتاده.

egcom

Member
نرم افزار flash get برای اینکار عالیه . فایل کم حجم رو drag & drop میکنید رو محیط برنامه و تمام !

rouzbeh_ziafati

New Member
عزيزم فايهاي turrent‌فايلهايي هستن كه شما به وسيله همين برنامه‌ها مثل uturrent اون رو به اشتراك مي‌زارين. وقتي شما آنلاين نباشين كسي ديگه نمي‌تونه اون فايل رو دريافت كنه. براي اون فايلها هم كه شما امتحان كردين همين اتفاق افتاده.

من که گفتم همون موقع همون فایلی که برای من دالنودش روی 0% بود برای دوستم داشت دانلود میشد و هردو هم از یک نرم افزار استفاده میکنیم . احتمالا پرت ها بسته هستند .

جدیدترین ارسال ها

بالا