سوال درباره سايت سنجش

mehdi_7070

Active Member
با سلام

آقاي وزير ارتباطات گفتند كه سايت سازمان سنجش اين امكان را داره كه 500.000 ( پانصد هزار ) نفر همزمان از اين سايت استفاده كنند .

ميخواستم ببينم آيا صحبت ايشون صحت داره يا نه ؟!

مثلا سايت يك فروم كه سرورش توي كشور آمريكا قرار داره و از سرورهاي قوي اي استفاده مي كنند و به پهناي باند زيادي دسترسي دارند ، با آنلاين شدن همزمان 20.000 نفر down ميشه !

اگر درباره اين مساله كه حداكثر تعداد نفرات آنلاين به چه چيزهايي بستگي داره توضيحاتي بدهيد ، ممنون ميشم ...

با تشكر ـ مهدي :)

AMIR-ASHERI

Member
1-به قدرت سرور!
2-مهمتر از اوون پهنای باند کافی!

در کل خالی بسته!
از ساعت 8 تا 10 اصلا نمی شد نتیجه ها رودید اینطور که میگن!

alireza82

Well-Known Member
سلام
به فاکتور های زیادی بستگی داره اما نکته ای که هست به طور همزمان واقعا کار هر سروری نیست مگر اینکه چند سرور به طور موازی کار رو انجام بدند که باز هم کار سختی هست و ممکنه بسیار کند شند.
به هر حال روز نتایج که من میخواستم نتایج یکی از بستگان رو ببینم تا ساعت 12 سر کار بودم.
خالی بندیه!!! اصلا وقت مردم براشون مهم نیست این سازمان سنجشی ها و گرنه مشاهده نتایج و بقیه کار ها رو انحصاری نمیکردند. تا مردم بدون استرس سایت کار هاشون رو انجام بدند.

tandisdesign

Well-Known Member
سرور سایت سازمان سنجش به بیشتر isp ها با فیبر نوری ارتباط داره ...

alireza82

Well-Known Member
salam mazerat mikham en type mikonam
moshkeli vjood dasht majboor shodam
inke in kar ro kardan kheyli khobeh
valli omidvaram server ghodratmand va barayeh vaghti ke server be elateh feshar bala
momkeneh down sheh kari kardeh bashan
khoshbakhtaneh az tablighateh in chand vaght to tv maloomeh ke fekr ziyadi nakardan
bara hamin enghadr mitarsan ke davtalab ha entekhab ro be roozeh akhar nandazan

vagarna agar ye server ghodrat dashteh basheh be 500 hezar
karbar dar aneh vahed khadamat bedeh lazem nist enghadr tablight besheh choon dar aneh vahed tablo hast ke lazem nist be enghadr taghaza pasokh bedeh
albateh omidvaram in tor basheh valli 500 hezar taghazayeh elam shodeh vaghean adam ro be andisheh fro mibareh
movafagh bashid

alireza82

Well-Known Member
سلام
امین جان عرض کردم که موقع تایپ اون پاسخ مشکلی داشتم که نمیتونستم فارسی تایپ کنم!
قبل از تذکر ! لطفا مطلب رو بخون من تو همون پاسخ هم گفته بودم که معذرت میخوام از اینکه فینگلیش تایپ میکنم مشکلی وجود داشت!
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا