سوال حياتي راجب آيكون....

وحشت

Active Member
سلام به اوري بادي
دوستان يه سوال ميخواستم بدونم من اگه بخوام آيكونهايي مثل جت آوديو و آفيس ايكس پي و خلاصه يه آيكون كه بك گراند نداشته باشه درست كنم بايد چي كار كنم ممنونم ميشم بهم بگيد....
قربون همگي
آ.ب-وحشت

sandbad

Member
كجاي آيكون آفيس ايكس پي بكگراند نداره؟
كلا هر شكلي كه بكگراند نداشته باشه رو ميشه با نرم افزاري مثل فوتوشاپ درست كرد. بايد براش شفافيت ايجاد كنيد تا بشه اشيا ديگه رو از پشتش ديد. البته اينكار رو براي فايلاي با پسوند GIF يا PNG ميشه انجام داد.

Pooriya_Online

Active Member
sandbad گفت:
كجاي آيكون آفيس ايكس پي بكگراند نداره؟
كلا هر شكلي كه بكگراند نداشته باشه رو ميشه با نرم افزاري مثل فوتوشاپ درست كرد. بايد براش شفافيت ايجاد كنيد تا بشه اشيا ديگه رو از پشتش ديد. البته اينكار رو براي فايلاي با پسوند GIF يا PNG ميشه انجام داد.

جناب من فكر كنم منظور ايشون اينه كه اين آيكونهايي كه هست ولي روي دسكت تاپ نيست رو چه طوري بزارن.

شما ميتوني يه كپي از اون آيكونها بگيري و تو دسكت تاپ كپي كني.

درضمن لطفا موضوع تاپيك رو عوض كن.

Peyman-Pop

Active Member
باید از یک برنامه طراحی‌ آیکون استفاده کنید که این حالت رو پشتیبانی‌ میکنه .

خیلی‌ از برنامه های جدید که برای آیکون های اکسپی‌ ساخته شدند این قابلیت رو دارند با یک سرچ کوچیک در سایت www.download.com به برنامه های مفیدی میرسید .

پیمان

iman_flash

Active Member
من اين برنامه آيكون سازي رو پيشنهاد ميكنم... بسيار عالي هست و ميشه آيكونهاي سايه دار هم براي محيط xp باهاش ساخت
http://www.awicons.com/files/awiconsprosetup.exe

يه چيزم بگم
همين الان كه داشتم اين ارسالو ميكردم يهو زلزله اومد... من كه پابرهنه 120 تا فرار كردم پايين :lol: ولي شاهد باشين كه به خاطر ارتقاي سطح علمي سايت دوباره برگشتم كه اينو ارسال كنم :lol: بيخيال پس لرزه‌ي احتمالي

جدیدترین ارسال ها

بالا