سوال: تغییر ابتدای لینک همه نوشته های یک سایت

khaales

New Member
دوستان سلام.
یک سوال داشتم که نتونستم جایی جوابش رو پیدا کنم.
ممنون می شم اگه کسی بهم کمک کنه
من یه وبلاگ توی سایت پرشین بلاگ داشته ام

به دلایلی که احتمالا می دونید تصمیم گرفتم برم روی وردپرس و دامنه دات کام خریدم و انتقال رو انجام دادم. و همه مطالب آرشیو گذشته رو هم منتقل کردم به سرور جدید و آدرس جدید.
همه مطالب من توی سایت جدید مثلا به صورت:
www.mysite.com/p=332
هستش و این قسمت عددی دقیقا با قسمت عددی این نوشته در پرشین بلاگ یکیه. یعنی توی آدرس وب نوشته توی پرشین بلاگ هم یه چیزایی بود و در آخر همین عدد میومد.

حالا سوالم اینه که من 8 سال توی پرشین بلاگ بودم و با خیلی از سرچ ها از توی گوگل میان توی اون سایت ولی چون قالب رو کلا ورداشتم و یه کد ریدایرکت گذاشتم کسی به مطلب مورد نظر خودش نمی رسه و ریدایرکت می شه به صفحه اول سایت جدید من.
من می خوام این ریدایرکت شدن هوشمند تر انجام بشه و دقیقا بیاد توی همون صفحه ای که می خواد منتها در سایت جدید و نه در پرشین بلاگ. نمی دونم خوب تونستم بگم چی می خوام یا نه
کد می خوام برای یه همچین کاری

ممنون

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اگر تمامی آدرس ها، با آدرس جدید یکی هست و فقط نام دومین ها متفاوت هست، می تونید از htaccess استفاده کنید که مقاله اون رو در انحمن قرار دادم.
در غیر این صورت تصور نمی کنم راه دیگری وجود داشته باشد

pouya saadeghi

Active Member
درود بر شما
اگر تمامی آدرس ها، با آدرس جدید یکی هست و فقط نام دومین ها متفاوت هست، می تونید از htaccess استفاده کنید

كه وبلاگ ها اين امكانو ندارن...
راهى نداره.
براى مدتى پيج رنک و آمارتون افت ميكنه كه با دريافت لينک از سايت هاى معتبر ميتونيد كم كم به روال عادى برميگرده.
اگه با js‏ وبلاگ رو ريدايركت كرديد, لينک صفحات دامين جديد رو تو وبلاگ قبلى بذاريد تا گوگل زودتر آدرس ها رو پيدا كنه.

khaales

New Member
سلام.

حق با جناب پویاست
وبلاگ ها این امکان رو ندارند و فقط می شه در قسمت ویرایش قالب در اونها کد نوشت
ولی به نظرم به این راحتی هم نشه ادعا کرد که این کار نشدنیه.
شاید با کد نویسی جاوا اسکریپت بشه.
نمی شه یعنی؟
مطمئنید که نمی شه و باید بی خیالش شد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا