سلام . من مبتدیم و وی بی 6 رو جدیدا دارم یاد میگیرم رشته ی خودمم نیس و دس تنها یادش میگیرم برای همین زیاد گیر میکنم !!!! یه سوال دارم .
تو یکی از تمرینا نوشته شده برنامه ای بنویسین که عددی رو از ورودی گرفته و مشخص کنه که عدد یه رقمیه ؛ دو رقمیه یا سه رقمیه یا سایر...
با استفاده از select case باید بنویسیمش ...
خب این نوشتنش کاری نداره و ابکیه ... اینطوری نوشتمش :
[VB]
Private Sub Form_click()
Dim a%
a = Val(Text1.Text)
Select Case a
Case -9 To 9
MsgBox ("ye raghami")
Case -99 To 99
MsgBox "2 raghami"
Case -999 To 999
MsgBox "3 raghami"
Case Else
MsgBox "sayer"
End Select
End Sub
[/VB]
حالا سوال : اگه من بخوام متغیر a رو از نوع سینگل تعریف کنم!!!! بعد کدو بنویسم چطوری باید کد نویسی کنم؟
مثلا دوس دارم اعداد زیر 10 چه مثبت چه منفی چه اعشاری و چه صحیح ، یه رقمی در نظر گرفته بشن!! مثلا عدد 9.99 یه رقمی محسوب بشه !!!
نمیدونم چطوری باید تعریفشون کنم!!! بازه ی این اعداد یه رقمیو بین -9.99 تا 9.99 تعریف کردم ولی بعد متوجه شدم اگه عددو 9.999 بدم و برنامه رو تست
کنم، دو رقمی حساب میشه در حالیکه این غلطه !!!
ممنون میشم راهنماییم کنین !!
تو یکی از تمرینا نوشته شده برنامه ای بنویسین که عددی رو از ورودی گرفته و مشخص کنه که عدد یه رقمیه ؛ دو رقمیه یا سه رقمیه یا سایر...
با استفاده از select case باید بنویسیمش ...
خب این نوشتنش کاری نداره و ابکیه ... اینطوری نوشتمش :
[VB]
Private Sub Form_click()
Dim a%
a = Val(Text1.Text)
Select Case a
Case -9 To 9
MsgBox ("ye raghami")
Case -99 To 99
MsgBox "2 raghami"
Case -999 To 999
MsgBox "3 raghami"
Case Else
MsgBox "sayer"
End Select
End Sub
[/VB]
حالا سوال : اگه من بخوام متغیر a رو از نوع سینگل تعریف کنم!!!! بعد کدو بنویسم چطوری باید کد نویسی کنم؟
مثلا دوس دارم اعداد زیر 10 چه مثبت چه منفی چه اعشاری و چه صحیح ، یه رقمی در نظر گرفته بشن!! مثلا عدد 9.99 یه رقمی محسوب بشه !!!
نمیدونم چطوری باید تعریفشون کنم!!! بازه ی این اعداد یه رقمیو بین -9.99 تا 9.99 تعریف کردم ولی بعد متوجه شدم اگه عددو 9.999 بدم و برنامه رو تست
کنم، دو رقمی حساب میشه در حالیکه این غلطه !!!
ممنون میشم راهنماییم کنین !!