سوال=> بازی فلش آنلاین مولتی پلیر

MoslemCG

Active Member
</سلام>
می خواستم واسه سایتم یک بازی فلش بسازم که مثلا 10 تا یوزر لوگین بشن توی بازی و همزمان با همدیگه یه بازی ساده رو انجام بدن.
من اطلاعاتم از فلش صفره.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1_اگر بخوام شروع کنم به یادگیری...تقریبا چقدر زمان می بره؟(تجربه یاد گیری مکس-مایا-فتوشاپ و امثال اینا رو دارم...یادگیریم خوبه:green: )

2_اگر بخوام این بازی رو سفارش بدم که برام بسازند به طور تقریبی چقدر هزینه و زمان می بره؟..(فرض کنید میخوام بازی مار پله آنلاین بسازم :wink: )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خییییلی ممنون....فقط لطفا از جواب دادن امتناع نورزید:green:
:rose::neutral::rose:

armanbm

کاربر VIP
سلام دوست گلم.
1. یاد گیری خود ابزار فلش بدون کد نویسیش تهش یک هفته زمان مبیبره. اما یادگیری تکنیک های طراحی با توجه به استعداد شما از یک هفته تا یک سال میتونه متغیر باشه! اینکه با فوتوشاپ کار کردید مهم نیست. باید دید چقدر طراحی بلد هستید. در مورد برنامه نویسی فلش، اگر برنامه نویس هستید یاد گیریش در حدی که برای این بازی لازمه بیشتر از یک ماه زمان نمیبره. ولی اگر برنامه نویس نیستید من حدود 6 ماه تخمین میزنم. البته اینم کاملا وابسته به علاقه هست (کمتر استعداد بیشتر علاقه). من موارد استثنا هم دیدم ...

2. اینطوری نمیشه قیمت داد! لا اقل من نمیتونم! کیفیت بازی، وجود یا عدم وجود انیمیشن و ... همه دخیل هستند. حالا تو این مورد اساتید بیشتر تو کار هستند. قیمت رو هم اعلام میکنند. واسه قیمت هم یادتون باشه همیشه پیغام خصوصی بدید به افراد مطلع نه همینطوری اینجا که!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا