سوال: اضافه کردن هارد به سیستم و دادن کل حجم هارد به یک درایو بدون فرمت درایو؟؟؟؟

سلام
من میخوام یک هارد به سیستمم اضافه کنم و کل حجم این هاردو به یکی از درایوام بدم
چون تو درایوم برنامه دارم و نصب دوبارش هزینه بره میخوام اطلاعات این درایوم دست نخورده باقی بمونه

حالا دوستان کمک کنن تا بتونم این کارو انجام بدم

ممنون

nader918

Well-Known Member
عزیز دلم اگه میخوای پارتیشن بندی کنی بهتره از نرم افزار مجیک استفاده کنی چون که درایو هارو فرمت نمیکنه
یا علی

Mehran coyote

Well-Known Member
بیشتر توضیح بده میخوای چی کار کنی الان خیلی سوالت نامفهومه ولی خب چیزی که حدس زدم رو میگم
هارد قبلی رو میخوای برش داری؟یا نه دو تا هاردو میخوای باشه و فقط میخوای هارد اضافه کنی که چیزی پاک نمیشه و باید فقط پارتیشن بندی کنی و ......

اگه میخوای رو هارد جدید وین جدید نصب کنی خب همه نرم افزاراتا دوباره باید نصب کنی اگر هم از ویندوزت ایمیج بگیری بازم فایده نداره چون رجیسترهای نرم افزارها رو نمیشناسه و اجرا نمیکنه و باید از رجیسترت هم بک آپ بگیری
پس هم باید از ویندوزت بک آپ بگیری هم رجیسترهات

و با نرم فزار پاراگون کار کنی بهتره چون پارتیشن مجیک 3 4 سالی هست ورژن جدید نداده و خیلی قدیمی شده

ممنون از اینکه برای پاسخ وق ت گذاشتید

من یه هارد 500 دارم که رو یه درایوش نرم افزار بایگانی نصب کردم
حجم درایوم الان پر شده

من میخوام یه هارد به سیستمم اضافه کنم و حجم هارد جدید رو کلا بدم به درایوم
اگه بخوام به صورت معمول پارتیشن بندی بکنمو درایوم فرمت بشه متحمل هزینه زیادی برای نصب دوباره برنامه بایگانی میشم (شرکت نرم افزار هزینه نصب مجدد می گیره)

حالا میخوام بدون اینکه به درایوم دست بخوره کل حجم هارد جدید رو به درایوم اضافه کنم
یکی از دوستان گفتن از مجیک استفاده کنم
آموزشی در این مورد تو انجمن وجود داره؟

Mehran coyote

Well-Known Member
من میخوام یه هارد به سیستمم اضافه کنم و حجم هارد جدید رو کلا بدم به درایوم

چیزی که شما میگی به صورت سخت افزاری اصلا امکان پذیر نیست
شما نمیتونی حجمی از یه هارد 1 به درایوی از هارد 2 اضافه کنی یا بر عکس
هر هاردی پارتیشن بندی خودش رو داره و کاملا جداگانه هستن

شما مجبوری اطلاعات غیر ضروری رو از اون درایوتون بردارین یا اینکه یه هارد با ظرفیت بیشتر بخرین و انتقال بدین به هارد جدید

جدیدترین ارسال ها

بالا