سوال از اساتید

mjan53

Member
سلام.من تو فوتو شاپ وقتی یک سلکت مثلادایره ای شکل انتخاب میکنم وداخلشو رنگ میزنم و بهش لایر استیل میدم و بر جستش میکنم لبه های کار اصلا صاف در نمیاد منو راهنماییم کنین ممنون میشم مثلا میخام لوگوی ویندوز رو بسازم به هیچ وجه لبه های کار مثل مال خود ماکروسافت !!!در نمیاد

danex

Member
ببین اول سعی کن وقتی انتخاب میکنی گزینه Anti-Alias تو نوار OptionBar تیک خورده باشه
بعد هم اینکه یکم دقیق تر توضیح بده که چکار می کنی مثلا یه عکسی چیزی هم بذار که بتونم بیشتر راهنماییت کنم

mamali132002

Active Member
به طور خیلی کامل نمیشه برداشت ولی با danex موافقم تا حدودی با این کار درست میشه.

mjan53

Member
تشکر danexجان ببین مثلا میخوام لوگوی ویندوز رو درست کنم یه انتخاب مستطیلی میکنم بعدبا fillتوشو پر میکنم
و با layer style یه کمی بر جستش می کنم میبینم لبه ها صاف صاف نیست مثل این که خطهارو با یه خط کش کهنه زوار دررفته کشیده باشن

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
چرا این کار رو می کنی
می تونی یک راست مستطیلت رو با rectangle tool بکشی
صاف هم در میاد .

mamali132002

Active Member
برای دایره معمولا در بالا و پایین pixel ها کمی بیرون میریزه. مسئله مستطیل نیستش.

mostafa_az

Well-Known Member
سعي كن دايره هايي رو كه ميكشي shape باشن تا وقتي دستخوش تغييراتي مثل تغيير سايز يا قالب قرار ميگيرن كيفيت خودشون رو از دست ندن . به عبارتي دايره هايي كه به وسيله shape ايجاد ميكني خاصيت ويكتوري دارن و پيكسل هاي اطراف اونا پراكنده نميشن .

مخلصيم
مصطفي

mamali132002

Active Member
کاملا درسته مصطفی... ولی photoshop در حالت shape هم تا حدی pixel بیرون میریزه. برای همین با bevel و... معمولا یه خورده pixel همیشه بیرون هستش که میشه با blur از بین بردش ولی خوب از کیفیت کم میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا