سوال از آقاي رحماني

iman1981

Member
آقاي رحماني اونطور كه يادمه يه بار گفته بودين كه چند تا مجله ر توي فري هند مي بندين.
من همين كارا دارم با كارل انجام ميدم و يه مشكل بزرگ با جدول ها و نمودارها دارم كه چطوري اونها را بيارم توي كارل چون تموم نوشته هاش (البته فارسي) به هم ميريزه و تنها كاري كه ميشه كرد اينه كهبشينم دوباره تموم نوشته ها را از نو روي بگ گراند جدول تو كارل بنويسم.
اگه ممكنه راهنمايي كنين.
يه سوال ديگه اينكه برنامه اي براي كشيدن جدول غير از ورد كه افكت هاي جدولاش قشنگتر باشه سراغ ندارين؟

rahmani

Member
با سلام.
اول تسليت عرض مي‌كنم كه مجبوريد با كورل مجله ببنديد و ما را هم در غم خود شريك بدانيد. به هر حال نگفتيد الان جدولهاتون و نوشته‌ها در چه برنامه‌اي است.
نمودارها چي؟ در برخي از مواقع بهترين كار تبديل آنها به پي دي اف و سپس تبديل به يك فرمت مناسب تصويري مثل تيف است(در فتوشاپ) با رزولوشن بالاتر از 800 و سپس قرار دادن آن در نرم‌آفزار دلخواه است. البته كوارك + پرنيان يك امكان خوب جدول‌بندي و ... دارد كه فعلا در دسترس شما نيست.

iman1981

Member
جدولهام توي ورده نمودارهام از اكسل.
ديروز illustrator cs me گرفتم گفتم حتما درست كار مي كنه ولي نوشته هاي فارسيا بازم درست نمياره ولي عدد ها را درست مياره بازم جاي شكرش باقيه بعد اونا با ai يا pdf سيو كردم توي كارل اومد با كيفيت خوب وكتور.
راستي برنامه هاي صفحه بندي مثل كوارك چه امكاني ميدن كه كارل نداره ؟
ولي در عوض توي كارل يه سري افكتايي داري كه توي اونا نيست افكتاي بيت مپ كارل و سايه و ...

sorosh

Active Member
آقاي رحماني عزيز

چرا برنامه InDesign.CS.3.0.ME را پيش نهاد

نمي كنيد

rahmani

Member
با سلام.
راستش من اينجا پيشنهادي ندادم. و فقط براي رسم و ايجاد جداول و همينطور وارد كردن نوشته‌ها از ورد و ... نامي از كوارك بردم. و اگر كسي مي‌خواهد با يك برنامه‌ي صفحه بندي خوب كار كند پيشنهاد آقاي سروش خيلي خوب است.

جناب ايمان در مورد سوال شما هم بايد بگويم كورل براي صفحه‌بندي نيست (البته منظورم corel draw است ولي corel ventura مناسب صفحه‌بنديست با آنكه به اينديزان و كوارك نمي‌رسد) همانطور كه برنامه‌هاي صفحه‌بندي هم افكتهايي كه شما مي‌گوييد را ندارند. پس بهتر است تمام كارها را به يك نرم‌افزار خلاصه نكنيد.

iman1981

Member
ممنون از راهنماييتون آقاي رحماني
ممنون سروش جان Indesign را دارم البته نه نسخه ME ولي هنوز وقت نكردم باش كار كنم ببينم چطوريه.

جدیدترین ارسال ها

بالا