سوالی راجع به پیدا کردن فایل با extension در adobe Air

++Hadi++

Active Member
سلام اساتید
آقا من یه نوع فایل جدیدی رو ساختم...با پسوند خاص
که اگه تو ویندوز و تو air تست کنم،راحت باز می شه و همه چی OK هست.
تو ویندوز راحت با extension فیلتر ی می شه و باز می شه و ..
ولی تو گوشی و برا اندروید با تمام مسایل درستش وقتی خروجی گرفتم و xml رو هم ست کردم ،تو Browse کردن و باز کردن فایل ،با وجود اینکه File با extension مخصوص رو تو گوشیم و یه جاییش کپی کردم،نمی تونه اونو پیدا کنه تا انتخابش کنم و بره تو برنامه .در صورتیکه برا عکس و ... راحت همه رو سرچ می کنه و میاره...آیا راهی هست File مخصوص با extension مخصوص رو تو air و تو پینجره Browse یافت و باز کرد ؟
در ضمن چرا Browse برنامه های Android انقده ضعیفه.شاید یخوام مثل ویندوز کتگوری ها رو خودم ببینم و انتخاب کنم.آیا file.BrowseForOpen بهترین راه برا Browse هست ؟
در ضمن شاید من این پست رو 4 شنبه صبح بخونم و زودتر نخونم...ولی برا 4 شنبه صبح می خوام یه راهی رو بگردم...

benyamin_pc

Well-Known Member
این تو هر زبانی بر میگرده به فیلتر کردن اون extension , تا اون فرمت فایل فقط تو بروز دیده شه
مثلا تو ایر fileFilter = new FileFilter("selected your zip file.", "*.zip; *.gz2; *.bz2;") , browseForOpen("Open", [fileFilter]); زیپارو نشون میده
حالا تو اندروید اینو تست نکردم , الان این تو ایر آندروید عمل نمیکنه؟ یا اونجا این دستورو نداره ؟ یا تستش نکردی اینو؟ سوالتو حرفات زیاد واضح نبودن

++Hadi++

Active Member
ببین من همه این کارا رو کردم و extension ها رو تو air تعریف کردم و تو خروجی ویندوز ،extension ها رو می شناسه ولی وقتی تو Android می برمش ، یه بروزر ساده باز می شه که خودش اون فایل هایی رو که extension انتخاب شده رو پیدا می کنه (سرچ اتومات و لیست شدن در لیست باکس ) ولی با اینکه فایل رو تو پوشه هام ول کردم ،فایلی رو تو لیست نشون نمی ده و مثل ویندوز هم قسمتهایی برا انتخاب پوشه نداره و به صورت کلی و سراسری این کار رو انجام می ده...!!!

benyamin_pc

Well-Known Member
پس یعنی اگه mp3 فیلتر کنی , خودش میره هرچی mp3 هستو لیست میکنه اما فرمتی که تعریف کردیو فیلتر کنی با اینکه فایلش رو مموریه هیچی لیست نمیکنه؟ اوکی , این از امنیتش باید باشه و تو قسمت های رجیستری آندروید باید فرمتتو معرفی کنی , مثل ویندوز که وقتی یه فرمت چدید تعریف میکنیم آیکونی بهش نمیده و با برنامه ای پیش فرض باز نمیکنه تا اینکه بریم تو رجیستری ویندوز معرفیش کنیم بعد آیکون و برنامه ای که براش تعریف کردیمو پیش فرض به اون extension میده

benyamin_pc

Well-Known Member
تو جاوای آندروید یه xml هست همه مجوزارو تو اون ست میکنیم , تو فلش هم یه چیز شبیهش دیده بودم
به نظر میاد با یه چیزی شبیه این تگ تایپ جدیدو میشه رجیستر کرد , مثلا <data android:mimeType="*/*"/> <data android:pathPattern=".*zip"/>
اینجا بیشتر توضیح داده https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/android-developers/a7qsSl3vQq0

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
دمت گرم لطف کردی انشاءالله فردا صبح تست می کنم ...با تشکر...

جدیدترین ارسال ها

بالا