سوالی در مورد کلمات کلیدی

vahidgraphic

Well-Known Member
سوالی در مورد کلمات کلیدی

سلام
توی یه گالری والپیپر لازمه برای هر عکسی مثلا والپیپر ماشین بنز هر کدوم از عکسها بهش کلمات کلیدی مثل wallpaper,wallpapers,benz و... رو بدیم ؟
یا کلماتی مثل بنز ، benz,car و.. کافیه . متوجه شدید منظورم رو . منظورم استفاده از کلماتی مثل والپیپر،عکس،گالری،gallery.wallpa per در صورت تکرار زیاد آیا تاثیر مثبت داره یا منفی
بزارید با مثال بگم
اگه توی گالری برای چنین عکسی بخوام کلمات کلیدی بزارم
main.php

بهتره چه کلماتی بزارم
مثلا
Photo, wallpaper, image, Fruit, Orange, عکس, والپیپر, پس زمینه, تصویر, تصاویر, عکسهای, پرتقال, نارنج, نارنجی

یا

یا پرتقال,میوه،عکس،Fruit,Orange

آیا گوگل وقتی ببینه برای یه کلمه اینقدر کلمه کلیدی استفاده شده بهتره؟​

sinless

Member
طبیعتا حالت اول بهتره، ولی برای اینکه این کلمات توی گوگل ایندکس بشه باید روی رنک سایتت هم کارکنی!
چون اگر کاربر مثلا "عکس پرتغال" رو گوگل کنه، سایتی که (الکسا) رنکش بهتره، احتمال نشون دادنش بیشتر از سایتی که رنکش پایین تره!
البته یک سری رموز و فنون خاص برای این موضوع وجود داره که در این مقال نمی گنجد!:)
موفق باشی

gelaris

Member
میتونین سایتتون رو تو این سایت بزارید و تگ کیوردتون رو چک کنین
http://www.seo-browser.com/
واژه هایی که با رنگ سبز نمایش داده میشه کلید واژه های مورد قبول و اونایی که به رنگ قرمز نشون داده میشه واژه های سسوخته شما به حساب میان

gelaris

Member
تو اون سایت به وضوح متوجه میشید که کلید واژه هایی که سوخته شناخته میشه دقیقا همون کلید واژه هایی هستند که تو متن پیج مربوط به اون صفحه هیچ موردی از اون یافت نمیشه
واسه مثال من 1 از کلید واژه هام آموزشگاه موبایل بود
با این وجو که کلمه موبایل رو تو همون پیج داشتم اما کلید واژه آموزشگاه موبایل رو 1 کلید سوخته اعلام کرده بود
امیدوارم که منظور من رو متوجه شده باشید

آخرین ویرایش:

vahidgraphic

Well-Known Member
مرسی دوست عزیز. ولی الان تمامی کلمات کلیدی انگلیسی رو سبز کرده و همه فارسی هارو قرمز . با فارسی مشکل نداره؟

gelaris

Member
مرسی دوست عزیز. ولی الان تمامی کلمات کلیدی انگلیسی رو سبز کرده و همه فارسی هارو قرمز . با فارسی مشکل نداره؟

سلام
دوست عزیز
سایت شما رو نمیدونم و علت رو هم نمیدونم که چرا به این صورت نمایش داده میشه
اما شما خودتون همین الان صفحه اصلی سایت تعمیرات موبایل من رو که http://www.emdad-mobile.com هست رو الان ببینید متوجه میشید که با فارسی مشکلی نداره
حداقل سایت من رو که از این جا درست نمایش داده
موید باشید

vahidgraphic

Well-Known Member
بله کاملا صحیح . چک کردم. سایت بنده www.godcolor.com هست. من وقتی دیدم کلمات فارسی قرمز هست پاک کردم

شما که دستی توی سئو دارید میشه کمک کنید بگین چه کلماتی استفاده کنم و کدوم ها رو پاک کنم

pouya saadeghi

Active Member
عبارتی که کاربران شما جستجو میکنن تا به اون عکس برسن رو در نظر بگیرید، و همونو برای Alt قرار بدید
نکته دیگه این که به صورت عبارت استفاده کنید نه کلمه:
مثلا به جای : پرتقال,میوه،عکس از عکس میوه - والپیپر پرتقال استفاده کنید.
برای گالری توجه داشته باشین که کلماتی که برای Alt استفاده میکنید، با محتوای صفحتون متناسب باشن :wink:

gelaris

Member
بله کاملا صحیح . چک کردم. سایت بنده www.godcolor.com هست. من وقتی دیدم کلمات فارسی قرمز هست پاک کردم

شما که دستی توی سئو دارید میشه کمک کنید بگین چه کلماتی استفاده کنم و کدوم ها رو پاک کنم

پیش نهاد میکنم این تاپیک رو 1 مطالعه بفرمائید

1سوال مهم در رابطه با متا تگ keywordsدر سایت برای نتیجه گیری بهتر در گوگل(متخصصان سئو

جدیدترین ارسال ها

بالا