سوالی در مورد سایت های مبنی بر html

gamentech

New Member
یک سوالی دارم.
سایت هایی که مبنی بر html ساخته می شوند طریقه ی بروز رسانی انها چه طور هست؟

مثلا یک سایت بزرگ در زمینه ی اخبار فناوری فعالیت دارد و سایت ان مبنی بر html ساخته شده.
مدیر این سایت چه طور سایت خودش رو هر روز بروز رسانی می کنه؟

آیا برنامه ای هست برای مدیریت سایت های مبنی بر html که راحت بشه سایت رو بروز رسانی کرد؟(مثلا توش مطلب گذاشت)

اگه راهنماییم کنید خیلی خوشحال می شم.

phpweb

Active Member
شما صفحه رو با تگهای html می بینید ولی باید توجه کنید که یه برنامه سمت سرور محتویات دلخواه رو از مدیر می گیره و توی این تگها قرار می گیره و نمایش می ده.
آیا برنامه ای هست برای مدیریت سایت های مبنی بر html که راحت بشه سایت رو بروز رسانی کرد؟(مثلا توش مطلب گذاشت)
بله یه نرم افزار هست که مدیر سایت به کمک اون می تونه محتویات سایت خودش رو بروز کنه.
ورد پرس و جونلا از معروف ترین این نرم افزارها (CMS) هستن.

saber2008

Member
به نظر من ورد پرس مناسب تر است چون هم افزونه و قالب و ماژول های فراوان دارد هم مدیریتش آسانتر است .

phpweb

Active Member
حالا ورد پرس بهتر هست یا جوملا ؟(از همه نظر)
کاربردشون فرق می کنه. جوملا در ابتدای نصب امکانات یه وب سایت رو بهتون می ده ولی ورد پرس موقع نصب امکانات یه سیستم ولاگ دهی رو براتون آماده می کنه.

اما هر دو داری تعداد زیادی ماژول هستن که با اضافه کردن اونها تقریبا هر نوع وب سایتی می شه باهاشون بسازید.

vahidd.com

Member
وردپرس خیلی انعطاف‌پذیر تر از جوملا هست هم‌چنین اگر شما به html/css مسلط باشید راحت میتونید قالب‌های آماده‌ی وردپرس رو هرجور که دوست دارید دربیارید اگر هم یه کم php یاد بگیرید میتونید خودتون یه قالب طراحی کنید (از صفر)
در ضمن افزونه ها و قالب های فارسی وردپرس فکر کنم از جوملا خیلی بیشتر هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا